Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2009, 08:05 PM   #7 (permalink)
aquariel
Teğmen

aquariel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 407
114 Mesajinıza toplam 631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aquariel will become famous soon enoughaquariel will become famous soon enough
Standart Psisik yeteneklerim vardi ama...

Bundan 17-18 sene once kizkardesimin getirdigi tarot kartlarina bakmaya basladim. O zamana kadar hayatimda degil fal bakmak baktirmadim bile. Kartlari tanitan kitabi okudum, kartlari yatarken yastigimin altina koydum ertesi gun kitaba da bakarak kartlari yorumlamaya basladim.Sadece 4 gun sonra tarot kartlarini ezberlemis fal bakmaya baslamistim. Tam 15 sene baktim. Ustelik bu konuda da inanilmaz iddialiydim. Universitede bu isi paraya doktum sirf insanlardan kurtulmak icin. Cunku para dedigimde vazgeciyorlardi. Eh bende yorulmuyordum.
Ama yasadigim bazi olaylar -siz buna fazla elektrik yuklenmesi diyebilirsiniz, gizli gucler diyebilirsiniz- beni korkuttu. Ve bir gece gordugum ruya sonrasi tarotlari biraktim.
Kahve fali, su fali, yildizname bilmem ve her bakana inanmam. Ama tarot bakan kim olursa olsun bilmese de -kitaba bakarak yorum yapanlar icin diyorum-inanirim. Cunku tarot kehanettir.
Ve fal baktigim senelerde inanilmaz psisik yeteneklerim vardi. Karsima kimi getirirseniz getirin herseyini bilirdim.
Hala okul arkadaslarimla karsilastigimda ne olur fal bak derler. Bakmadigimi soyleyince de peki ne hissediyorsun soyle derler. Ama artik kendimi yormuyorum. Cunku asiri elektrik yukleniyorum.
aquariel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla