Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2009, 08:40 PM   #55 (permalink)
yasal06
Üsteğmen

yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şşşt akıllı ol yahu.Öyle sarılırım dersen şımarır bu erkek milleti, çok beklersin sonra.

Kırıcam bacaklarını senin ruh ikizim demen gerek, sakın gelme gözüme gözükme diyeceksin, değil çiçek alsan tek taş alsan umrumda değil diyeceksin. Bak nasıl geliyor o zaman.
ben diyemem ama sen benim yerime demiş oldun:)

bu sitede kimse eş ruhunu bulamamış mı yaa:( herkes bu konuda muzdarip.. neden sizce? acaba eş ruh scriptlerinden mi satın almamız gerekiyor ya da çekim yasasını uygulamamız.... ya da hiçbişey yapmadan, onu beklemeden yaşamaya devam etmek, çünkü inanmak birgün geleceğine, ilk gördüğünde feleğin şaşmış gibi olacağına.. ona şimdiden şarkıları duyuyormuş gibi söylemek mi gerek? kendi ellerimizle ona geldiğinde vereceğmiz hediyeleri hazırlamak? nedir önemli olan anlayamadım.... hazır hissetmek gerek belki de korkmamak, kapıp koyvermek kendini.... şimdiden birlikte izleyeceğiniz filmleri seçmek, onun için bu filmleri biriktirmek, en güzel fotoğraflarınız saklamak ona, büyük bir heyecanla bak bu benim şu zamanki halim diyebilmek... hayal etmek birlikte gidilen lunaparkı, bir deniz kenarını, bir eft seminerini:)

şimdi bu son cümleyi yazdıktan sonra güldüğüm gibi kendi kendime, onunla da gülmek.... hadi gel eş ruhum..
yasal06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla