Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-11-2007, 05:16 PM   #17 (permalink)
izmirli035
Üsteğmen

Tesekkür: 0
93 Mesajinıza toplam 302 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
izmirli035 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ülkü nün günlüğü

merhaba hayalayaz,

artik sana hayal abla demek istiyorum , cunku ne zaman bir seyler yazacak olsam hep sen cevapliyorsun, bu da cok hosuma gidiyor

evet nisanlimin biraz parasi var ama onunla da baska bir daire ailiriz diye dusunmustum (yani uzerine ekleyerek, kredi ,borc falan..eh hayat kolay degil)
karar verirken aklima hep geliyor, evde kararlari hep babam verirdi ; annem hep magdur olurdu ben de onun durumuna dusmek istemiyorum, annem cok cekti yani erkeklerin sanirim hepsi oyle!!! yapacak bi siy yok!!! dusun

ben kendim istedigim icin donmek istiyorum baskasi istedigi icin degil...
dondugumde kendimi dusunuyorum da: ozlem bitmis , cicim aylari gecmis rutin bir evlilik yasamina girmisim coktan, cocuk var ya da olacak, kosturmaca, kavgalar, bagirmalar, olduydu olmadiydi uff yeter artikkkkkk!!!!
hic bir sey dusunmek istemiyorum.... 96

ne guzel geciniyordum buralarda yapayalniz ama nisanlimi da sirf bu bir yil icin kaybetmeye de goze alamam dogrusu, gercekten seviyorsa eger zaten bir yil daha sabredebilir diiil mi yani???

neyse ben biraz daha dusuneyim.
birazdan ogretmen arkadasin evinde toplancaz da karne modeli cikarcaz, ben de butun gun havuc tatlisi ve yogurtlu havuc mezesi hazirladim bakalim begenilecek mi??

haydi hepinize iyi gunler ve hersey gonlunuzce olsun, hoscakalin!!

ulku
izmirli035 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla