Bundan sonrakileri aktarırım memnuniyetle ancak dün akşamki taze deneyimimi anlatayım.. Ilk aldığım sonuç değildi ama etkileyiciydi..
Dün akşam eğitimden çıktım ve eve geldim.. Misafirlerimiz vardı.. Misafirlerimizden esas oğlan (30 yaşlarında) döndü annesine vücuduyla ve "ya bu benim boynu ne yapcaz" dedi.. Anneside ilk fırsatta doktora gitcen dedi..
İçimden şaka mı bu diye geçirdim çünkü beklediğim fırsat ayağıma gelmişti.. Öğrendiğim teknikleri öğrendiğim haliyle uygulayabileceğim ilk insan yanımda oturuyor ve şikayetinden bahsediyordu.. Döndüm esas oğlana (esas oğlan diyorum isim kullanmak istemiyorum ve çok detaya girmek istemiyorum) gelsene benle az oturma odasına dedim.. Kabul etti ve kalabalıktan çıktık.. Oturma odasına girdiğimizde kapıyı kapattım, ona yapmak istediğimi özetledim.. Ağrısından ve tutukluktan o kadar bunalmış ki ikinciye sorgulamadı bile.. Ne yapcaksan hemen yap dedi ve uzandı.. 15 dakikalık seans sonunda neler hissettiğini sordum.. Öncelikle müthiş dinlendim dedi gece uykusundan uyanmış bir yüz ifadesi ile.. Sonra gayrı ihtiyari bir şekilde kapıya baktı.. Hızla kafasını bana çevirdi tekrar sola çevirdi aynı hızla... Evet boynu dönüyordu.. tutukluktan eser kalmamıştı.. "inandım valla inandım başımı döndürebiliyorum boynum düzeldi baksana boynum düzeldi " diye heyecanla kafasını sağa sola çeviriyordu..
__________________ Benim için zor yoktur. İmkansız ise biraz zaman alır.. |