Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-02-2007, 01:17 AM   #12 (permalink)
gencer

Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 7 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gencer is an unknown quantity at this point
Standart Sesler insanı yoruyor!!!

Yakamoz' a katılıyorum.. 'Bence dinlediğimiz telkinli müziklerde bizi yoran müzik türü değil, bilinçaltımızın verilen telkine gösterdiği bir tepki.' demişsiniz. çok mantıklı. doğru olması kuvetle muhtemel.

Alıntı:
skorpy Nickli Üyeden Alıntı
osmanlı zamanında sıkıntıları olan insanları deniz kenarında tedavi ederlermiş ve sürekli işle uğraştırırlarmış
bence ruhu dinlendiren en güzel ses su sesidir dünyanın büyük bölümü sularla kaplıdır vardır bununda bir hikmeti
Skorpy

ben peyzaj mimarıyım. ve eğitimimiz sırasında sanat tarihi de gördük.söylediklerin çok doğru. Su sesinin insan üzerindeki duygusal etkileri konusundan da ayrıca, çokça ve üzerine basa basa bahsetmiştik, geçmişteki kullanımları ve günümüze yansımaları .... gibi konular vardı . tabi tasarladığımız mekanlarda ne şekilde faydalanabileceğimizi saptamamız içindi bunlar.. her neyse..

'ruhu dinlendiren en güzel ses su sesidir' öylemidir bilmiyorum. en güzel olarak tanımlamak birazda sizin tanımlamanıza ve zevkinize kalmış.
ancak kesin olan ve kanıtlanmış olan birşey varki oda su sesinin insan ruhunu dinlendiren bir etkisi olduğu.
gencer isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla