Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2009, 11:38 PM   #4 (permalink)
nurnur
Teğmen

Tesekkür: 615
22 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurnur will become famous soon enoughnurnur will become famous soon enough

Sevgili Redflowers,
Reiki 2 sembolleri verildi..Bunları nerede nasıl kullanılacağım öğretildi.. Bu sembolleri uzaktan Reiki gönderiminde, geçmişe karma temizliğinde ve mekan temizliğinde kullanabileceğim öğretildi.. Reiki 1 de de birinci sembolle kendimize reiki yollayabileceğimizden bahsedildi..
Aslında benim reiki serüvenim şöyle gelişti.. Ben bir süredir "aydınlanma" mı demeliyim bilmiyorum bu yönde internet üzerinden ve kitaplardan bilgi edinmeye başladım... Gittiğim kurumu da internetten buldum; aslında güvenilir olduğunu düşünüyorum.. kurumun web sayfasında da reiki 2 ye gittiğimde reiki 1 e uyumlanabileceğim yazıyordu... Telefonla da teyid ettim onayladılar.. Gittiğimde aynı soruyu tekrar sordum "reiki 2 ye uyumlanırken reiki 1 e de uyumlanıyorsunuz" benzeri bi cevap aldım..Gittiğimde reikiyi anlattı reiki masterımız ve bize reiki 2 de kullanılan 3 sembolü öğretti... sonra biz uyumlanmak üzere tek tek odalara alındık.. tekrar salona döndük.. ve pratik olarak bu sembollerle geçmişe karma yaptık;sadece anne karnındaki geçmişimize karma temizliği yapmaya zamanımız yetti.. reiki 1'i sorduğumuzda sadece birinci sembolü elimize çizip bedenimizin herhangi iki yerine ellerimizi koyup reiki verebileceğimiz anlatıldı..
Uyumlanmam bu şekilde gerçekleşti..Bu sebeplerden ötürü uyumlanmış olmama dair endişelerim oluştu...Ayrıca bize ilk söylenen "reikini bir şifa enerji değil bir sevgi enerjisi" olduğu "kendimize ve başkalarına şifa veremeyeceğimiz sadece olumsuzluğun altında yatan bilinçaltımızdaki engelleri bularak bunları temizlemeye yönelik bir sistem anlatıldı..Ancak ben internet üzerindeki forumları okuduğumda insanların reikiyi çok çok daha geniş alanlanda kullandıklarını okudum.. Bunlardan ötürü de reikiyi hakkıyla kullanamıyorum hissi oluştu bende.. Hatta "ben bu reikiye uyumlu değilim ve yaptıklarımda bir işe yaramıyor mu acaba ?" diye düşünmeye başladım.. Zaten sadece odamı temizlemede ve birinci sembolle kendime reiki vermede kullanabiliyorum şimdilik..
mesajımın uzunluğundan dolayı kusura bakmayın, ancak ifade edebildim:)
teşekkürler...
nurnur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla