Konu
:
Benim Güncem
Tekil Mesaj gösterimi
27-11-2007, 01:49 AM
#
67
(
permalink
)
PAMİRNAZLI
Üsteğmen
Tesekkür: 8
36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Ynt: Benim Güncem
İyi geceler arkadaşlar
Mavi umut rengidir. Umutlarım taptaze ve sıcacıklar işte o yüzden maviyle yazmak istedim.Kaç haftadır siteye yoğun birşekilde uğrayamıyorum.Hem hayatımdaki değişikliğe adaptasyonum hem eşimin işininde bilgisayarla olması ve evde bir bilgisayar bulunması benim sizlerle paylaşım süremi azalttı.Yüreğim sizlerle bilesiniz
Bu bir kaç hafta içerisinde bölge çalışma mnüdürlüğüyle yoğun görüşmelerim oldu.Öyleki artık çoğunu ismen tanıyorum
onlarda beni tanıyorlar buda daha güzel olanı
en güzeli ise hepsinin oldukça pozitif olmaları ve benimle ciddi şekilde ilgilenmeleri. Hepsine kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum.
Paramı alıp eski şirketimle bağımı kopardığımda bir parti yaparız yine ama öncelikle
Yoğun destekleriyle sürekli yanımda olan
Sevgili ATAKAN BEYE
Sevgili HAYAL ABLAMA
Sevgili TRESORUMA
Sevgili SHAMANICİME
Sevgili GÖNÜL HANIMA
ve siz sevgili dostlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyiki varsınız hayatım değişti ailesi.Sayenizde HAYATIM GERÇEKTEN DEĞİŞTİ...
Oğlumun doğum günüydü iki ayrı kutlama yaparak hem oğlumu oldukça eğlendirdik.(ki benim evde olmam onu zaten çok mutlu ediyor
)Hemde birçok dostumuz ve ahbaplarımızla uzun bir aradan sonra çok güzel saatler geçirdik.
Bu hafta iş aramaya başladım. Kafamda işimle ilgili genel bir taslak oluşturmuştum.Hangi semtte olacağı, mesai saatleri, nasıl bir ofis olacağı, Çalışmak stediğim insan profilleri , sektör, konumum maaşım vs vs..
Bu nedenle gelen tekliflerden istediklerimle çelişenlerin mülakatlarını kibarca reddettim.Veee kısmetse yarın istediğim işin mülakatına gidiyorum. Biliyorumki o iş benim. Çünkü o işi ben kendime çağırdım.Semt konum şartlar vs vs
Yarın mülakattan çıktığımda inşallah size hayırlı haberleri iletirim. Bir kutlama partiside yarın yaparız
Bu arada evim tamamiyle yerleşti. Her odası ışık saçıyor. Yıllardır yaşadığım mekanda bu kadar huzurlu olmamıştım. Şükürler olsun.
Açık Profil bilgileri
PAMİRNAZLI nickli üyeye özel mesaj gönderin
PAMİRNAZLI - Daha fazla Mesajını bul