Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-11-2007, 10:16 AM   #35 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: YARATICI İMGELEME

çalışmayı istiyorsun ve genel olarak yapacağın iş ile ilgili bir fikre sahip olaman gerekli...
bu tarz konularad en iyi fikirleri yazarak elde edersin.. çalışmalarına yazarak başla... ilerledikçe ne arzu ettiğin ile ilgili olarak gerçek bir fikrin oluşur...

bu konularla ilgili olarak secret ve bilinçaltı konularını takip et.. çok güzel ve faydalı bilgiler bulacaksın....

çekim yasası ile ilgili hayal ablanın hazırladığı meditasyon var onu dinleyebilirsin...
bu arada yine hayal abla hazırladı kilo verme meditasyonuda var..

tüm bunları okuyana kadar en azından zihninde yol göstermek adına...
yaratıcı imgeleme yaparken...

hedefini net olarak belirleyeceksin... (istemediklerini değil gerçekten istediklerini yazarak.. olumlu cümleler kurarak.. ve öncelik sırasını çok iyi belirleyerek.. )
mesela şu anda hamile kalmak yada tatile çıkmak arzun iş bulma isteğinden fazla ise işi geri itersin..

net bir fikir yada görüntü yaratacaksın.. tıpkı zayıflama konusunda hayal ablanın verdiği örnekte olduğu gibi...
mesela güzel bir ofis.. kendine ait masan.. cam kenarında.. ortam aydınlık ve huzurlu.. yüzünde bir gülümseme... çok güzel giyinmişsin..
sevildiğin ve sayıldığın bir ortamdasın... bilgisayar başında yapman gerek işleri keyifle hazırlıyorsun.... arada çay fincanına elin uzanıyor.. bir yudum alıp
o sırada çalan telefonunu cevaplıyorsun.... v.b.

bu imgenle bağlantıya geç...
ve bu bağlantılarında 5 duyunu işin içerisine sok.. yüreğin heyecan ve sevinç duysun...
özellikle gece yatmadan önce.. sabah kalktığında.. ve gün içinde aklına geldiğinde...

enerjine daima pozitif olarak yaklaş... gün içinde yapacağın olumlamalarla fikrini destekle...
konuyla alakalı zihninde olumsuz bir cümle yada söz belirdiğinde derhal onu pozitife çevir...
ben güzel bir işi hakediyorum... istediğim ve arzu ettiğim hayırlı işe sahibim...
kensini takdir et ve sev...

şu anada var olan her şey bir zamanlar birisinin hayaliydi...
bir moda tasarımcısını düşün... hayal eder... hisseder... deneme çizimleri yapar.. tam istediğini yakaladığında bunu eskiz çalışmasından çıkarıp
profesyonel olarak onu hayata geçirme çalışmalarına başlar... renklendirir.. 3 boyutlu hale getirir... uygun kuruluşlara fikrini pazarlar...

...... süreç devam eder.... ve en sonunda virtinlerde yerini alır... pazarlanmaya ve diğer insanlar tarafından alınmaya başlanır...

kendi arzunuda bu şekilde harekete geçir.. enerjiden maddeye dönmesini sağla...

bilinçaltınıj zaman kavramı yoktur... bunun için sinyallerini olmuş gibi gönder ona ki oda şimdiki zamana göre enrji frekansı yaysın...
olumlamalarında buna dikkat et...

para kazanmayı ve başarılı bir işe sahip olamayı seviyorum... kendim ve başkaları için cömert olabiliyorum... diye örnek vermiş jemes arthur ray...

walt disney in dediği gibi... eğer hayal edebiliyorsan başarabilirsinde....
van gogh ise ... resim yaptığımı hayal ediyorum, sonra hayal ettiğim resmi yapıyorum demiş.....

sevgiler....