Konu: merhaba
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-11-2007, 01:06 PM   #5 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: merhaba

sevgili gecesesi öncelikle bi hoşgelişler edeyim sana, hoşgeldin safalar getirdin..bu telkinlerle ben kendimi hapsettiğim yatakodamdan dışarı çıktım..önce bakkala markete gittim..pazarlarda çarşılarda kimseyle kavga etmeden eve gelmeyi başardım..en son cumhuriyet mitinglerindeki kalabalığa karışıp sloganlar attım..başlangıç tarihim 14 nisan 2007 mitinge katılış tarihim..16 mayıs 2007 kendini kasmadan dinle telkinleri..bana bir ayda fayda eden sana daha erken veya daha geç etki edebilir..ne kadar zamanda etki ettiği hiç önemli değil...ETKİ EDİYOR..şu anda bir yığın arkadaşım var hemde hepsi benden genç inanmazsan izmir buluşmalarına bak..ancak telkinleri eylemlerle desteklemeyi ihmal etme olurmu..sitede kişisel gelişimle ilgili bir yığın bilgi bulacaksın..mutlaka oku ve hangisi sana uygunsa onu tatbik et,kısa zamanda kendini tanıyamayacaksın..ayrıca kendine bir günlük aç.. gör bak hemen ne kadar çok arkadaşın oluyor..sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama..bulunduğun yerde en az bir kaç hayatım değişti memleketinden olan birileri vardır..önce onlarla buluşup..sonra dünyaya açılırsın..izmirdeysen hemen bana gel...bana özelden ulaş sana adres ve tel vereyim..hayatını değiştirmeye karar verdiğin için sana kocaman bir ve saygılı sevgiler