hatıra nerde o eski günler dedirtenler, yaşanılanlar
hatırlamaya çalışıyorum. belki bir saat oldu. yok ama bulamadım. bir isim mi arıyorum? bir şarkı mı? bir sokak adı mı? bir kaldırım taşı mı beraber bastığımız, bir parça deniz mi beraber baktığımız? her köşesini dolaştım şehrin. ama bulamıyorum. ufak bir tebessüm ya da birkaç damla göz yaşı getirecek yüzüme yeni bir hatıra bulamadım. hepsini hatırlamış gülmüş ya da ağlamışım. olabilir mi peki bu? her birini tek tek hatırlamış olabilir miyim? her tebessümünü, her gözünü kısmanı, her öpücüğü hatırlayıp tüketmiş olabilir miyim? yeni bir sahne yaratamaz mı beynim? küçük bir öpücük, bir ten ellerime değen. bileklerime değen dudaklar, bana bir mucizeymişim gibi bakan gözler yaratamaz mıyım yeniden? saçlarımı senin için uzatamaz mıyım?
hafızamın en kuytu köşelerinde bekliyorum. korkmuş bir kız çocuğu, oturmuş orada ağlıyorum. bekliyorum bekliyorum bekliyorum. bulamıyorum yepyeni hatıraları. bulamıyorum sorularımın cevaplarını.
bulamıyorum sağıma döndüğümde seni, sağ kolumu bulamıyorum, yazmıyor ellerim o olmadan satırlar. sorulmuyor sorular. sorulamıyor. bir kolum eksik dönüyorum her akşam eve. bir çiçek büyütür gibi yine büyütmek istiyorum onu. senin yerine bir sağ kolum olsun istiyorum. ama olmuyor.
bulamıyorum sağıma döndüğümde seni. kendime kendim sarılıyorum. yine öyle ağlıyor olmandan korkuyorum. ağladığını düşünmek yoruyor beni. göz yaşların ağır gelir çünkü sağ koluma, taşıyamam.
aradım işte yine bütün gece. sağımı sabah ettim. anladım ki şimdi yeni bir hatıra bulmanın tek yolu uyumak, hazır bu kadar yormuşken kendimi. sen de hazır ağlamışken, uyumak en güzeli. uyuyorum, hem yeni hem de hatıra olan anlar üretiyorum kendime. ne sen sağ kolum oluyorsun, ne kolumu koparıyorsun. yarım da olsa yanımda oluyorsun. yarım, sağım, bekliyorum, üşüyorum, ağlıyorum. ama tükenmiyor geceler.
04.05
gündüzlerim geçse de, gecelerim bitmiyor.
enis behiç koryürek'in insanın içini bir garip eden şiirinin adı...
geçsin günler,haftalar
aylar,mevsimler,yıllar...
zaman,sanki bir rüzgar
ve bir su gibi aksın..
sen gözlerimde bir renk
kulaklarımda bir ses
ve içimde bir nefes
olarak kalacaksın..!
ilkokuldaki hatıra defterlerinde sıkça geçen bir şiirdir kendisi
hatıra
hatıra hatıra dedin
başımın etini yedin
al sana hatıra
senin gibi katıra!
Kaynak: İtüSözlük Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |