Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-11-2007, 08:09 PM   #32 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: güzellik halleri

Alıntı:
duru79 Nickli Üyeden Alıntı


Göz torbaları için formül bilen var mı?kozmetik kullandım ama işe yaramıyor tiroid sorunum vardı o yüzden olmuş bir sürü krem kullandım ama işe yaramadı?Hülyacım sen belki bilirsin var mı doğal bir formül.?
güzellik uzmanlarımız bu konuyu daha iyi bilirler ama ben patates dilimlerinin iyi geldiğini biliyorum... kalın patates dilimleri ile kür yap..
bir de yeşil çay içtikten sonra kalan çay yapraklarını soğumaya bırak bununla hafif sulu şekilde göz kopresi yap... ayrıca soğuk göz maskeleri vardır.. bunlardan alıp kullan..

birde nette böyle bir bilgi buldum ama uygulama yapan birisini tanımıyorum ... fikirler güzel gibi..

2 çay fincanı kaynar suya 2 çorba kaşığı fındık yaprağı ekleyip 15 dakika bekletin. süzüp buzdolabında soğutun. 2 parça pamuğu çaya batırıp elinizle sıkın ve göz kapaklarınızın üzerine yerleştirin. 10 dakika bekletip yüzünüzü yıkayın.

bir bardak kaynatılmış rezene çayını soğutun. 2 parça pamuğu çaya batırıp göz kapaklarınıza yerleştirin ve 15 dakika bekleyin.

sevgiler
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla