Ynt: biyorezonans ile ilgili bilgisi olan var mı? Selam cnb,
Biorezonansı sormuşsun. Tabii ben yeni üye olduğum için yeni gördüm. Aslında biorezonans çok iyi bir sistem. Ben günde 2 paket sigara içiyordum. Biorezonansa gittim, gerçi daha 1 hafta oldu ama bıraktım gibi geliyor bana.
Biorezonans'da temel olan gerçek; vücutta genetik olarak var olan nikotin resöptörlerinin ters olarak uyarılması sonucu bağımlılık ortadan kalkıyor. Daha doğrusu fiziksel bağımlılık ortadan kalkıyor. Hani sigara bağımlısıysan içmediğin zaman bir rahatsızlık hissedersin ve ihtiyaç duyarsın ya; işte o ihtiyaç duyma hissi tamamen ortadan kalkıyor. Ve geriye sadece pisikolojik bağımlılık kalıyor. Benim çevremde 6 - 7 kişi bu yöntemle sigarayı bıraktı ve yaklaşık 5-6 aydır içmiyorlar. Bende 1 haftadır içmiyorum ama dediğim gibi psikolojik bağımlılık ve bilinçaltı kısmı sana kaldığı için zorlanma olmuyor değil.
İşte bende fiziksel bağımlılıktan kurtuldum, psikolojik bağımlılık için burdaki telkini kullanayım dedim. İnşallah işe yarar. Gerçi dediğim gibi 1 haftadır içmiyorum ama aklıma geliyor sürekli içmek istiyorum. |