Canım Shamanım severim eşimi ama sevgi karşı tarafın elinde kozda olmamalı.. Sevgime sığınarak benim sınırlarımı veya isteklerimi bir kenara kaldırmaya çalışıp yerine kendi kafasındakileri koymamalı. Ben onun doğrularını yanlışlarını bedenini duygularını zekasını bütün görüyorum. Benim ondan tek talebim saçlarını uzatmasıydı... Oda rica... Onun dışında kendi aklı zekası duyguları var adamın ben gözüne soka soka bu doğru demedim.Onun bana böyle davranması beni zıvanadan çıkarıyo.. Yoksa severim uzun saçlı keltoşumu...Biliyorum benim için en iyisini istediğinizi eşimde aynı şeyi istiyor bunuda biliyorum. Ben bazı konularda sabit fikirliyim.. Mesela vitrinde gördüğüm bir şeyi beğenmişsem o benim olmalı fiyatı ne olursa olsun bedeni olsun olmasın yakışsın yakışmasın ama ben beğendiysem benim olmalı..Eşim konusundada ben eşimi ilk gördüğümde evleneceğim adam bu demiştim. Çok direndi ailem arkadaşlarım.. Kararım kesindi. Çok şükür didişip dursakta yılda bir boşanma kararı alsakta ne o benden ne ben ondan vazgeçemeyiz.Ayrıldığım işe girmemin sebebi eşimdir. Ben Türkiyedeki oldukça ünlü bir turizm firmasının muhasebesindeydim ve oradada çok mutluydum. Parası iyi diye başımın etini yedi. Buraya geçtim ne oldu? Hüsran .. Şimdi kendi içime sinen yerde çalışacağım çünkü ben sabahtan akşama o insanlarla yüzyüzeyim. Ben ikibuçuk sene yıldırma politikasına maruz kaldım. Ve en çok dayanan personeldim ofiste. Yine olsun istemiyorum.Önce huzur istiyorum. Sonra kaliteli ar edebi olan insanlar olsun istiyorum. Küfürsüz bir ortam istiyorum. Sakin sıcak bir ortam istiyorum. Cumartesi pazar evimde çocuğumla olayım işi düşünmeyeyim istiyorum.9-6 ise 9-6 olsun 9-6 dediklerinde gece 11-12 olmasın istiyorum. Maaşım ayın 5 indeyse 5 de 30 undaysa 30unda hesabımda olsun istiyorum. İşimin ne olduğu sorumluluğumun ne olduğu benden ne istendiği net olsun istiyorum.Sistemini ben kurayım başka insanların işlerdeki haalarını düzeltmek zorunda kalmayayım istiyorum.. Merkezi ve tarihi bir mekan istiyorum. Küçük bir ofis az kişi olsun kapısı han kapısı gibi dakka başı çalmayan bir firma olsun .. E geriye bir maaş kalıyor. Şimdi işimde çok iyiyim kabulüm. Üniversite mezunuyum kabulüm. Ama yabancı dilim yok mali müşavirlik belgem yok master yapmadım. Sevgili eşimin kafasındaki rakam kiii bu rakamı bana empoze etmeye çalışıyor.. O rakamları yabancı dili olan Smmm belgeli olup yabancı şirkette müdürlük yapanlar alıyor Shaman. Peki inanalım poziif düşünelim kendimize en iyisini layık görelim hepsine hepsine kabulümde sevgili bacım birazda gerçekçi olmakta fayda var benmi yanılıyorum .. Benmi önyargılıyım ciddi ciddi eleştirebilirsin amaç burda benim adıma doğru olanı yakalamak.. Bu arada kırılmam dostlarımın söylediklerinden rahat ol gülyüzlü shamanım