Bu arada dün iş görüşmesinde yaşadığım stres yetmezmiş gibi akşam msn'ime bir arkadaş eklemiş tresor'un msn'i sandım (bazen manyıyom acayip) güzel güzel konuşuyoz. Tresora soruyom işi naptın özel hayatın nasıl falan resimdeki kim kızım dedim.Oda bana oyuncu dedi. İyide sen daha güzelsin niye koyuyonki başkalarının resimlerini dedim. Demez olaydım...
Beni ekleyen arkadaş kendi resmini koydu. Resimdeki erkek birincisi... İkincisi tanıdık gelio ama çıkaramıom tanımıyom sizi nie eklediniz dedim. Mail zincirinden buldum adresinizi dedi.Siz mail zincirlerinden her bulduğunuzu ekliyomusunuz dedim. Atıştık biraz sonna maillerimi kontrol ettim kimle aynı maili kullanmışız die çocukluk arkadaşımdan gelen mailde var arkadaşın adresi. Arkadaşımla bugün konuştum. Kim bu dedim nie bana yazıo .. Yazan arkadaş benim arkadaşımın kuzeninin eşiymiş. Üstelik yeni bebekleri oldu ve ben kuzenini bile tanıyorum. Sen kayıtları bana yollasana dedi. Tüm yazılanları arkadaşıma yolladım.Eşime anlatmıştım dün akşam buldunmu kimmiş dedi buldum dedim. X kişi.. Eşim adamı tanıyo çıldırdı.. Biz konuşmamızı bitirdik adam yine bişeyler yazdı. Buldunmu tresor'unu dedi. Eşimi zor zaptettim. Güzel bi payladık msn 'de .. Yazdıklarının çıktısını aldım. Kim olduğumuzu söylemedik. Bu hafta sonu arkadaşımda yemekte toplanacağız. Çorba kaseleri dağıtıldığında onun kasesine msn'deki konuşmaları katlayıp koyacağız.Kağıtların tadına bi baksın bakalım eşinin akrabalarının ve bizim gözümüzün önünde zaten o kağıtları yedirmezsem eşine okutacağım.