Ynt: yasemin in günlüğü... gerçek kişi karşınıza çıktığında, o zaten özel olduğu için içgüdüsel olarak kız gibi davranacaksınız sizin deyiminizle...( siz zaten kızsınız) bir şeyi içinize iyice yerleştirin...sevgi kolaydır...sevmekten daha kolay hiç bir şey yoktur ve sevgi bileştirircidir ayırmaz...sevgi bekler ama bekletmez...eğer karşınızdaki kişiden mutlak karşılık bekliyorsanız sevginiz koşullu ve bağlayıcı olduğu için karşınızdaki insan sizden kaçar..beklentilerinizi veremeyeceğini düşünür...şimdi siz hayal abla yaaa ..diyorsunuz...kabul etsenizde etmesenizde bu böyle...sizi yoran insandan uzaklaşın...vakit kadar kıymetli hiç bir şey yok..her şey eşzamanlıdır...sizi duygusal açıdan doyurmayan birnin sizi sevmesini ilgi göstermesini beklerken, muhtemelen size isteğiniz sevgiyi ve saygıyı gösterebilecek başkasını es geçiyorsunuzdur..ayrıca ruh eşinizin illa sizin yaş gurubunuzdan birsi olcak diye bir şey yok...siz tamamıyla size benzeyen birini çekebilirmisiniz..ben çekemem..benim gibi detaycı...pratik zekasını her yerde her şeyde gösteren..çalçene, her bi şeyden haberi olan...her şeyi öğrenmeye çalışan , uykusunda bile düşünen,kendisini onaylayacak kimseyi bulamazsa doyuncaya kadar kendini onaylayan..vs. vs..ben kendim gibi birini çekemem benim sevdiğim kişiler beni dengeleyen insanlardır..ayrıca ruh eşinizin illa erkek olacağı konusundada bir garanti yok...siz en iyisi gelin ablanıza kulak verin ve sizi dengeleyecek insanı karşınıza çıkarması için evrene sipariş verin.. |