Bugün daha kötü bir gündü. Dün gece telkinleri yine sabaha kadar ve daha yüksek sesle dinledim. Sabah secret videolarından yalnızca birini alel acele seyretmeye vaktim oldu ama bir önceki gün yaptığım gibi işyerinde hiçbirşey okumadım. Yani olumlu düşünceyle ilgili yazılar vs. Aslında işyerinde hiçbirşey yapmadım, bütün sabahım bir tartışmayla geçti hemde e-mail aracılığıyla arkadaş grubumda çıkan bir sorundan ötürü. Ama pişman değilim. Resmen taviz vermedim, resti çektim ve dişimi gösterdim sonçta herkes beni alttan aldı ve anladı. Ve bir daha da o kızdığım şeyi yapmayacaklarına eminim. Ama sanırım hatam o negatif ruh halinden hemen çıkmamak oldu. Bu defa haber okuyup cahil insanlara kızıp yorumlar yapıp durdum. Akşam da anneme bağırdım kavga ettim kötü davrandım ve sonra her zaman olduğu gibi çok üzüldüm :( Sebep yine çok negatif olması. Yani uyarı levhası gibi dolaşıyo ortalıkta. Şuna dikkat et şunu yap şunu yapma. Kaldıramıyorum. Sürekli acele etmemiz lazım. Acele etmekten nefret ediyorum. Sürekli işi var. Bilmiyorum beni çok kötü etkiliyo gerginliği ve ona kötü davranamama neden oluyor. Sonra da arkadaşlarımla buluştum ve eve yeni geldim. Güzeldi espriler yaptım güldüm güldürdüm, insanlar 'çok tatlı bu ya çok komik' falan dediler halbuki kendimi hiçte eğlenceli bulmam normalde... İşte bugünüm böyleydi. Birde bugün düşen uçağı rüyamda gördüm. Rüyamda ayrıca kıyafet gördüm ve yine kavga ettim. Ne zaman kıyafet görsem kavga ediyorum ya... Ne kadar da kendime engel olmaya çalışssam dikkatli olsam yok. ediyorum birileriyle kavga. Sinirli ve gergin bir gündü. Çok dikkatli takip etmem ve gerekirse telkinleri durdurmam lazım... Sonuna kadar gidicem düzeleceğindne emin olsam ama ya gitgide daha sinirlenirsem? Zaten sınırdayım bundan daha çok sinirlendiğimde artık elimden bi kaza çıkacak :S Tabiiki her zaman değil ama kızdımmı da tam kızıyorum... Bugün bir de kendimi çok güzel buldum. Yorgunum şu an ve yarın için dileğim verimli ve güzel anıların yaratılacağı, kimseyi kırmadığım, kimsenin beni kırmadığı, hoş duygularla bezeli bir gün olması.
Desteğiniz için teşekkür ederim iyiki varsınız...