01-12-2007, 02:52 AM
|
#99 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Benim Güncem
canımcım giremedim foruma bu gün ondan geç cevapladım
pamircim ben senin doğru kararları verecek güce ve analize sahip olduğunu söylemiştim zaten şeker nitekim mesajımın altında çok güzel ifade etmşsin duygularını...
en kısa zamanda istediklerin tüm gerçekliği ile gerçekleşsin canım...
maddi konularda heleki senin yaptığın işteki gibi profesyonellik isteyen mesleklerde elbette bahsettiğin tüm sertifikalar ve extra özellikler para puan çarpanını arttıran özelliklerdir...
elbette her konuyu gerçeklik süzgecinden geçirerek yaklaşmalıyız... lakin burada harekete geçirmek istediğimiz enerjiler sözkonusu...
dünyada malesef her konuda gerekli adalet yok... nice çok çalışanlar ve artıları çok olanlar 3 kuruşa çalışırken... çok daha az özelliği olanlar disiplinli çalışmaları ve bereketi paylaşan işverenleri sayesinde daha fazla maddi bereket içerisinde yaşamaktadırlar.. 3 kuruşluk insanların 10 kuruşluk iş yapıyo gibi kendini yalancı pazarlamalrı haksız kazanç elde etmelri ayrı bir konu... ben senin bunca sıkıntından sonra arzu ettiğin işe dahil tüm hayallerinin gerçekleşmesinin içinde maddi refahını da görmek istediğimden yazdım o satırları... arzularımıza ulaşma çabalarımızın içerisinde önce kendimizi amacımıza layık görmemiz gerektiği kuralından yola çıkarak... sen iste...bunun sana yansıması belki piyango ikramiyesi olacak.. belki senaristlik mesleğin olacak belki maaşın olacak ve yansıyacak... bir yığın madde koyarak bu enerjiyi sınırlandırmanı istemedim sadece şeker...
bu da para smili... tlk olanını bulamadım... bulur bulmaz onuda eklicem günlüğüne... wave
diğer konu gayet zor bir konu... bi yanda bebişli bir anne.. diğer yanda gerekli cevap verilmesi gereken patavatsız insan...
yaptığın en doğru şey ise eşinle bunu paylaşmış olman... öfkeyle kalkıp zararla oturun istemem.. yarına kadar uygun br yol bulacağınıza eminim...
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |