01-12-2007, 05:54 PM
|
#75 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 0
88 Mesajinıza toplam 212 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) Alıntı: suzzy Nickli Üyeden Alıntı
al zeynepciğim,bu kahve benden..afiyetler olsun...
bi rehevet her keste....nerdesiniz yahuuuu... | Suzi saol cınım yaaa uyuya kalmışım demen gibi rehavetten:))
Kave iyi gelir saol :))
Samaniiiiiiiiiiiiiiiiicccccc canım madaratörüüüüüüüm özledim beee inanmıcaksın seniiiiii:)
eeeee nerden başlasam bilmiyorumkii çok güzel yolculuk tatil oldu benm için karadenize doğru tavsiye ederim yani kışda olsa ayrı güzel karadeniz:)
halam istanbulda NişantaşındA yaşadılar yıllarca hani bundan 5 sene önce deseydik sen köyde yaşarsın hayatta olmaz diye karşı çıkardı hayat insanı öyle bi sürüklüyorki anlamıyor nerden nereye gidiyorsun ama çok memnunlar şu an hayatlarından çümkiii cennet gibi öyle güzel yerde yaşıyorlarkiii doğanın ortasında sanki manzara tablosunun içindeler yemyeşil tabe şimdi yeşilin sarının hakim olduğu bi mevsimdeler ama harika yaaaaaa anlatamıyorum sizeeee yaşamanız görmeniz lazım:))
he bide orda sessizlikte ruh ve beden bi anda bi araya geliyo sanki ben öle hissettim:)))aaaaaa ellerim aaaa bu benmiyim oldum yaneee şehirde ruhun ve bedenin ayrı yerde geziyo sanki dusun:))buluşamıyolar bi türlü kaçıyolar birbirinden :))
en çok halamın mutfağını komacanm hemde bi salon büyüklüğünde yapmış eniştem oturma odası havasında yelevizyon koltuk kocaman çıtır çıtır yanan bi soba üstünde çay koltukta ben arada uyuyodum mışıl mışıl acayip dinlendim:)
Öğlene doğru çıkıyoduk kuşburnu topluyoduk ama acayip dikenli bi bitki ellerim tiken içinde kaldı beee:))halam bi güzel onları kuşburnu marmaleti yaptı :)
he o son gün çok hoştuuuuu böle bayır gibi tarla gibi bi yer sırf kuşburnu bitkisi sarmış indik oralara toplamaya başladık hani ayağımız kaysa uçacas aşaa:))o ara bi kelebek belime sardığım monta konmuş onu görünce Allahım bi sevindirik oldum ki görme mataratörüm:))halam bana kızım seni papatya sanıyo herhaldeee:))çümki üzerimde beyaz kazak ve toz pembe mont vardı:))yani renkler nasıl etkilyo bi canlıyı görün yane:))
sonraaa kelebek uçtu daha gelmez dedim ana o neee sürekli uçuyo etrafımda koluma montuma konuyo sanki dersin muhabbet kuşu cep telefonuyla çektim resimlerini bi ara elimi kaldırdım uçarken kondu sonra gözlerine bakim dedim hiç ürkmüyooooo benden kaçmıyo öööleee bakışıyos iyice yaklaştım öptüm kanatlarından dedimya sanki muhabbet kuşu gibi aldım sıcaklığını kelebeğin ama kanatları yıpranmıştı canım benm :(
o ara ihtiyar bi köylü bana gülerek şuna bak nasıl eğlence etmiş kendine kelebekle eğleniyo resmini çekiyo diyo sonra bana kızım bunda bi sır var:)))bende içimden he dede sır var:))sana diyo kısmet var eeeeee dedim:))göya köyde yaşayan bi bekar varmış çok çalışkanmış hiç konuşmazmış şakayı sevmezmiş hiç yerinde durmaz çok çalışırmış ben kadın olsam hemen evlenirim onla diyo:))))dedim amcaa o dediğin adam hiiiiiiiiç bana göre değil kusura bakma:)))))işte kelebeğin kerametini gördüm yani anında:))
bizi köylü adam hadi gelin bi çayımızı için böreğimizde var dedi düştük peşine kelebek hala peşimdeeeeeee:)))
Gittik hiç tanımadığımız köylüler bize ikramda bulundular biz burda insana hasret kalıyoruz konuşucak insan arıyoruz diyorlar ne güzel yaa:)dedim bizde kalabalıktan insandan beziyoruz şehirde heryer bıcır bıcır bir o kadar yalnız sıkıntılıyız dedim:))
ya çok konuştum dimi?:))))
anlatıcaklarım bitmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii devamı sonraaaaaaaaaaaa:)) |
| |