02-12-2007, 01:03 PM
|
#2 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bir kaç soru merhabalar fund ![actionsmile](images/smilies/action-smiley-0661.gif) http://hayatimdegisti.com/forum/rehb...rmayiniz-b8.0/
yukarıda rehber bölümümüz var... burayı iyice bir kurcala..
ihtiyaçlarımız kişiden kişiye değişiklik gösteriri..
ama genel olarak günde 7-8 saat ve en az 2 hafta dinlemeyi önermekteyiz...
daha sonra sırayla kendine güven.. sosyallik arttırıcı v.b gibi diğer telkinleri ekleyerek devam edebilirsin..
kişisel ihtiyacına cevap veren ve görevini tamamladığına inandığın telkini listenden çıkartabilirsin...
(bunlar daha uzun süre dinlemek gerekir.. burada kendin devreye girererek durumunu kontrol edeceksin..
istediğin değişimlerin oldumu... telkin üstüne düşeni yaptı sen bunun faydalarını artık her alnada gördünmü...
işte bu sorularına olumlu cavap aldığında telkini listenden çıkar.. )
yinede zman zaman çıkrattıklarını tekrar ekleyerek kısa süreli de olsa dinle... bu şekilde pekiştirme yaparsın..
hangi müzik çeşidini seviyorsan onu dinlemye devam et.. hepsinde aynı telkin mevcut sonuç olarak...
bazı dinleyenler ney sesinin ve klasik müziğin daha etkili olduğunu söylediler..
ancak bunlar müziğin bilinç altına verdiği rahatlama etkisinden olabilir... tüm müzik çeşitlerinde okuma ve telkin şekli aynıdır çünki..
ben şahsen doğa seslerini tercih ediyorum senin gibi..
evde olduğuna göre bilgisayardan yada müzik setinden dinleyebilirsin.. önemli olan müzik sesini duyabiliyor olman... telkinler sana her halukarda ulaşıyor...
en büyük yararı bu zaten.. bir yandan müziği dinlerken diğer yandana günlük işlerimize devam edebiliriz..
hipotiroidin için sakıncasından ziyade iyi bile gelebilir...
paylaşımlarının devamını bekliyoruz...
sevgiler...
iyi dinlemeler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
|
| |