Konu: meraba
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-02-2007, 10:27 PM   #4 (permalink)
lalezar
Çevirmen

lalezar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lalezar is an unknown quantity at this point
Standart meraba

çok teşekkür ederim...bu msjları yeni gördüm...ilk iki gün korkunç başım agrıdı,midem bulandı..sonra bi kaç gün dinlemeye cesaret edemedim..sonraki gün yeniden denedim,fazla bi ağrı hissetmeyince adamakıllı dinlemeye koyuldum...kesinlikle çok şey degişti...daha rahat nefes alıyorum...daha önceleri giyinip dısarı çıkarken az da olsa bi sinirlilik olurdu..şimdi bunun yerini kikir kikir gülmeler aldı...olaylara bakıışı da degişiyor insanın...ufak bi gerginlik olsa bu bütün güne sirayet eder,zehir ederdi günü ve hatta ertesi günü..şimdi sadece o anı yaşıyorum...kendime daha bir deger verir oldum... ..bunları oglum yaptı..bir de geceleri daha bi kaygısız uyuyorum.insanlar kabus falan gömüşler benim gördügüm rüya her gece aynı...kısaca endişelerde ciddi bi azalma sözkonusu oldu... bakışım degişiyor farkındayım..belki de Mevlana Celaleddin 'Salt bakış ol' derken olaylardan etkilenmeden teget gecerek onları yaşamanın önemine dikkat çekmeye çalıştı....oto hipnozdan bi ara bahsedicem inşallah...çok teşekkür ederim...herşey için...bu sitede gezinmek soguk süt içmek gibi...
lalezar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla