güzellik insanlar güzelliği maddi manevi diye ayırırlar. aslında sığ gelir bu ayrım üstünde biraz düşününce. esasında şöyledemek gerekir:
güzellik, görünen ve görünenin ötesindeki olarak ayrılır ve ne paradokstur ki bu ikisi birbirine sıkıca bağlıdır da. görünen güzellik, görünenin ötesindeki güzelliğin su yüzüne çıkmış halidir. ...yüzüne yansır... derler ya hani. buz dağının alttaki kısmıdır görünenin ötesindeki. her güzel iyi mi diye sorarlar bir de, e tabi kötüye güzel demek ayrı bir suçtur onca güzelliğe saygı adına.
güzeli ayrı tutacaksın her zaman, sevgi güzeldir içinde kimsenin ulaşamayacağı yerlerde gezinecek sevgi seller halinde. sadece bir kişi orada yüzecek ve o teslim alacak. o sevgiyi besleyen de güzeldir işte o zaman. inanç güzeldir ki sadece inananla allah arasındadır. herkesten ve her şeyden ayrıdır yeri, diğer hiçbir sığlıkla yan yana gelip değeri basitleşmez, tıpkı sevgi gibi. diğerleri de bunlardan doğar zaten. bunları anlatan sözcükleri hiç basit bir mekanda görebilir misiniz, hiç basit veya sığ sohbetin içinden çıkarken duyabilir misiniz, tabi ki hayır. bunlara ait sözcüklerin bile yeri ayrıdır. diğerlerinin yanında kalıp basitleşmezler. insanlara temennilerde bulunurken bile ayrıdır o son temenni cümlesinin söylenişi. bütün konuşma biter ve makul bir süre sonunda söylenir, ayrıca. yazarken bile güzel sözler ayrı ayrı diğerlerinin peşine yazılır. diğerlerinin yanında çamurlanmasın, basitleşmesin diye.
güzellik, yeri ayrı tutulmaya ihtiyaç duyulduğu müddetçe güzeldir. çünkü insan güzeli özel kılar. onu fanus gibi ayrı tutarak diğerlerinden.
Kaynak: İtüSözlük Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |