Ynt: Benim Güncem Söylediğinde kesinlikle haklısın Jaunty ancak birde değişik bir pencereden bakalımmı ?
Ben içimdeki birikmişi akıtmazsam benim karşıma en olmadık anda daha farklı şekilde çıkacak bu duygular en olmadık yerde patlayacağım. Şu anda sorunu görüyorum ve bu sorunu çözmeden bir adım öteye geçmeyeceğim. çünkü geçtiğim takdirde sırtımdaki heybeye bir yük daha bindireceğim ve o heybeyi taşımak dahada zorlaşacak çünkü yıllardır çözmeden habire heybeye attığımız birikmişliklerimiz var. Evet meditasyon yapmaya başladım telkinleri dinliyorum. Ama henüz heybeyi sırtımdan indirecek olgunlukta ve güçte değilim. Sanırım bu nedenle yargılanmayacağım çünkü biliyorumki hepiniz beni seviyorsunuz bunu yürekten hissediyorum ve hepinize güveniyor bir dost olarak görüyorum. Bundandır içimdekileri olduğu gibi sanal ortamda herkesin ulaşabileceği bir yerde sizlerle paylaşıyorum. Çok çözümler buldum çok basamaklar çıktım sizler sayesinde. Bugün asabiyim bugün üzgünüm bugün isteklerim engellendi. Küçük bir çocuğun elinden şekerini çekip alırsında gözlerine baksan anlarsın ne kadar yaralandığını işte yaralıyım bugün eşelemeye elbette niyetim yok ama bu akşam acıtmalıyım bu yarayı ki geçmişteki halkalarıyla birleşsin ve o halkaları temizleyeyim , yaradaki irini temizler gibi.
Seviyorum dostum seni diğer dostlarımıda sevdiğim gibi.
__________________ Kod adı : Mutluluk <br />Yazan Oynayan Yöneten Pamir Mühür |