Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2007, 09:57 PM   #50 (permalink)
hülyaa
Yüzbaşı

Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart Ynt: ülkü nün günlüğü

merhaba ülkücüm
yerden göğe kadar haklısın..ancak insanoğlunun fıtratında var sanırım..başkalarının sorunları ortada olduğu için midir,yoksa anlatıldığı için midir,bilemem..ancak ben yıllardır böyleyim..yazdıklarımı okuyanlar sanırım artık beni anlmışlardır..benim sorunum kendimi çözemeyişim anlayamayışımdı..başkalarına yıllardır çözümler,yada öneriler sunuyorum..bir çok arkadaşım sırf benimle dertleşmek için kapımı çalar bazen..iyi bir sır tutucu,iyi bir sorun çözücüyüm..ama iş kendi hayatıma gelince tökezliyorum..dur yanlış oldu.tökezliyordum..
bir takım şeyleri yeni yeni keşfediyorum...kendimi dinlememişim ki,normal bir durum bendeki..başkalarının mutluluğu üzerine kurmuşum hayatımı..bu tabiki çok güzell ve beni mutlu eden hayatımdaki en önemli etken..ancak kendimide bu güldürebildiğim insanların içine almalıyım artık..düşünsene kendi içsesimle daha yeni barıştım..onu sanki içimde bir başkasının sesi varmış gibi dinleyebiliyorum..negatiflerle karıştırmadan hemde..zaten kötü sözlerin kalbimden değil,beynimden geldiğini de farkettim..ben hep kalbim kötü konuşuyor diye kızardım ona..telkinler gerçekten muhteşem..şimdi artık başka telkine geçmeyi düşünüyorum..haftalardır aynı telkinleri dinledim belki de ama değdi..içsesim bile dile geldi baksana
işte böyle suzuycim..terzi kendi söküğünü dikemezmiş deselerde,ben artık bunu bile değiştiriyorum..terzi bir istesin,değil kendi söküğünü dünyanın tüm söküklerini dikebilir,diyorum..yeter ki isteyelim..mutlaka bir yol bulunur..ya da şöyle anlatayım,yemek yapmayı beceremezsin ama harika tarifler verebilirsin..çünkü bu tarifleri ustalardan almışsındır..tarifi senden alanlar,uygularlar memnun kalırlar..sen uygulamaya kalktığında ilk denemen başarısız,2. denemen yine aynı..çünkü yıllarca tarifleri kendin uygulamayı düşünmemişsindir..taki aç kaldığın o güne kadar..şimdi aç olan karnımı artık bende kendi öğrendiğim tariflerle yapabiliyorum..sadece daha çok tarife ihtiyacım var..ve ustalara..biraz uzun bir anlatım oldu gerçi ama..kısacık bir yzıda baştan savma gibi olurdu böyle hassas bir konu için..bende sana teşekkür ediyorum..sevgiyi verdin ki alıyorsun..
sevgilerimle kocaman öpüyorum seni...