valla allah affetsin su sesi rahatlatıyor beni diye çaktırmadan anneme dinletiyom..tüm telkinleri...tabii lavoboya gitmesi sıklaştı...önce ...bi ititraz edecek oldu...kızm ben bu sesinden nerdeyse lavoboda yaşıycam diye...baktı ben ama anne bu ses benin sinirlerimi yatıştırıyo deyince ana yüreği..iyi madem dedi...ama şimdilerde geçmişte yaşamıyor eskisi gibi...ego güçlendirici ve suçluluk dinletiyorum..geçmişi anarken artık kendisini veya bizi suçlamıyor daha objektif bakıyor...ama 70 senelik acılar 7 saatte geçmiyor..yavaş yavaş...geçen gün hayatında ancak 2- veya 3 kere yaptığı bir şey yaptı...ben bulaşıkları makineye yerleştiriyordum...durduk yerde hayal kız iyiki varsın gel annem seni bi seveyim dedi..hemen ellerimi kuruladım..yanına gittim sarıldm..beni kucağına oturttu ve öptü.. şööööyle iyice bi sarıldı..sizce noluyooo anama bu değişim değilse nedir..ben bana ne olduğunu anladım ama ..yüz yaşınada girsek ana kuzusuyuz..kardeşim...o beni sardı öptü okşadı onayladı..ben onun beni onaylamasıyla havalarda uçtum..meğer ne kadar ihtiyacım varmış...sonradan gene takıştık..kesin kararlı türkiyeyi yönetmeye...tv nin karşısına oturuyor..başbakana ve cumhurbaşkanına direktifler veriyor...muhalefeti sokmamaları lazımmış meclise..en güzelide beni oraya getirtmeyin demiyomu ben kopuyorum..