selam bugün 3. günüm ..ilk dinlediğimde -ve azalarak değişen-bariz belirti,kalp çarpıntısı oldu,bundan başka boyun ağrısı bi de ara ara boşlukta olma hissi..ama çok rahatsız edici olmadılar.. ilk gün oldukça relax esprili genişş ve ziyadesiyle pozitiftim bu durumun psikolojik olduğuna inanıyorum.çünkü bu kadar hemencecik değişim olmaz diye düşünüyorum ..ama psikolojikte olsa yine de çok güzeldi o günüm --demek ki kendimin terapilerden sonra öyle olacağımın düşüncesi oluşmuş diye düşündüm-2. gün yine aynı değişim devam etti ..ve bugün artık özüme döndüm
bu sabah uyanamadım ilk defa 12 ya kadar uyudum ve oğlum kursa gidemedi
gergin,,ayakları yerde olmayan rüya aleminde ,kendini çevrede silik olarak gören bir insandım bugün yine...
bu müziklerin arkaında konuşma olmasa bile ,,telkinlerin içeriğini okuduktan sonra,müzikleri dinlemek ve onların salt müzik olarak bile etkili olabileceğine inanıyorum psikolojik olarak.. kaldı ki sözlü iletiler de var .bunu bilmekte artı inanç sağlıyo..bu çok mükemmel bi durum zaten ...binlerce teşekkürler.yarın ne olacağım bakalım...
ayrıca bu sayfaya kendimle ilgili herşeyimide yazarak paylaşmam çok güzel,,bir başka terapi de bu zaten.....