merhaba arkadaslar, bılenler bılıyor, burda kontratlı bır ıse gırmek ıcın basladıgım ve vazgecmeme yemını verdıgım gavur ellerde turk oldugum ıcın verdıgım cabayı bılıyorsunuz, dun gene turk oldugum ıcın acaıp bır tavıra maruz kaldım, artık sınırlerım gerıldı yolda aglamaya basladım. Bu arada telefon caldı , uluslararası bır fırmaya basvuru yapmıstım bılısım sektorunde cıddı bır mulakat yaptılar telefonda ( bu da yenı moda olmus herhalde once telefonda yapıyorlar mulakatları burda ) bu sefer kafamdakı ıs gıbı geldı ama ısın yerı fransada, cekım yasası valla oyun mı yapıyo katalog sıparısını ben kod hatası mı yaptım acaba ben anlamadım bu ısten bısı
, iş ıstedıgım ıs ama bu seferde bu ıs ıcın tasınmam gerekıyor, mulakatcıya tam bısı de dıyemedım ne evet dedım ne hayır dedım , kafam cok karıstı , shamanıc bır yazını okudum kayaya tutunan yosunlarla alakalı, ben de kendımı akıntıya bırakma kararı verdım, dusundukce uzuldukce olmuyor,adama maası ve sartları bılmem lazım ısı kabul etmem ıcın dedım. Sımdı tam buraya alısmısım hos burayı cok sevdıgımı soyleyemem tekrar baska yere tasınma dusuncesı once bana korkutucu geldı, sımdı de kafam cok karısık, fırma cok ıyı bır fırma sımdı bır de kısmetımı tepmek var , ahh pamırcım senı nasıl ıyı anlıyorum bılemezsın, hayalabla mevcut enerjılerını benım hayrıma yolla valla kafam cok karıstı sevgıler hepınıze tresor