Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-12-2007, 10:38 AM   #15 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: saatte biraz geç ama ben de geldim wallaa..

Alıntı:
kenny Nickli Üyeden Alıntı
he he önemli bir noktaya temas etmişsin.ben de yeniyim ve karmadır sanal hayvandır bunların hiçbirini ben şahsen anlayabilmiş değilim.yani olunca ne oluyor?...hatta tkl neyin kısaltması onu da şey ettiremedim forumu bayağı kurcaladım ama açıklama filan da bulamadım.bilen birinden açıklama rica ediyoruz lütfennn hoşgeldin ayrıca.
selam kenny

programı kuramamışsın... onu ayrıca diğer başlıkta konuşalım tekrar...

forum özelliklerimize gelince...

tkl : forumda atılan mesaj ve açılan konu başlığı ile elde edilen hayatimdegisti para birimidir..
yeni konu başlığı 40 tkl
yeni mesaj gönderme 10 tkl
yeni mesajda yazılan her kelime 5 tkl
bir mesajda maksimum 50 tkl kazanılabilir (burada biraz haksızlık var gibi ama neyse )

tkl ne işe yarar : biriktirdiğiniz parapuanlarınızı avatarınızın altında görebilirsiniz.. ya da profilinizden takip edebilirsiniz...

sayfanın üst bölümünde yer alan market bölümümüzü incelediğinizde kullanabileceğiniz tüm alanları görebilirsiniz...
market karşınıza çıktığında sayfanın solunda ekstra satın al v.b başlıkların olduğu satırları tıklayarak bakın lütfen..

eğlenmek için piyango oyunundan sanal hayvana.. secret e harekete geçirmek için hedef resimlerimizi satın almaya..
kişisel gelişim için yaptırabileceğimiz özel telkin çalışmalarına kadar bir çok başlık mevcut...

karma : kendi avatarınız hariç diğer kullanıcıların avatarlarının yanında yeşil ve kırmızı oklar göreceksiniz ...
kendinizde olmayışı haksızlık olmasın diye çünki bu üyelerin size yaklaşım açısını göstermeye çalışan bir satır arası..

yeşil ok + karma verirken kırmızı ok - karma verir...
mesaj yollayan arkadaşımızın mesajı bize güzel bilgiler verebilir..
yeni şeyler öğrenmemize vesile olabilir...
destek olmuş olabilir..
kendi kişisel gelişim yolunda çok güzel ve yaratıcı adımlar atmış olabilir..
ağlamaklı bir anınızda yüzünüzde gülümseme oluşturabilir...

listeyi bu şekilde uzatabiliriz..
işte yukarıda saydığım durumlarda o kişiye karma verebilirsiniz
karma sayısı yükseldikçe avatarınızın altında yer alan seviye çubuğunuz yükseliyor..

doğaya ve canlılara karşı acımasız davranan herkese benden - karma...
şükür onlardan buradaki arkadaş çemberimizde yok...
kimseye - karma vermediğim için heralde bunun sebeplerini düşünmemişim..

+ yada - olarak verdiğiniz karmalar ilgili mesajın altında sizin isminize o üyeye verilmiş olarak gözükür..

yine avatarınızın altında telkin gücü adlı bir başlık var rengi yeşil...

buda yolladığınız mesajların sayısına göre yükselmekte

onun üstünde yer alan aktiflikte(renk : turuncu) sitede bağlı olarak kaldığınız süre ile ilgili olarak artmakta
aktiflik sürenizi sayfanın sağ üst köşesinde görebilirsiniz..

tüm ayrıntılarınız prıfilinizde gösterilmektedir..

tüm bu özellikler çok kısa bir süre önce forumumuza eklendi...
bizlerde sizler gibi bu özellikleri keşfetme aşamasındayız...
umarım doğru bilgilendirmişimdir...

yanlışım varsa atakan bey düzeltir

sevgiler.. iyi keşifler..