Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-12-2007, 12:03 PM   #2 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: TRESORUN IS MULAKATLARI

yazdıklarından hatırladığım bir şey vardı tatlım... ama bulamadım mesajlarında....

bir satırında değişim istediğinden bahsetmiştin...

yüreğinin derinliklerinde değişim kavramının içerisine dahil ettiğin bulunduğun yerlerden ayrılmak kavramıda olabilir..
ve arzu ettiğin bu şekilde karşına çıkmış olabilir...

bulunduğun ülke sana kişisel gelişim yolunda kazançlı adımlar sağlayacak bir adres olsada fransada bu konuda sana çok şey katacaktır eminim...
anladığım kadarıyla global bir firmadan bhsediyorsun... fransada başlayarak arzu ettiğin bir ülkeye geçiş yapabilirsin belki ilerleyen zamanlarda...

sen her koşulda daima hayırlısını diledin ve istedin.. belki hayrın ve iyiliğin bu değişimde gizlidir..

dünyadaki enerji bazında kasım sonunda zaten ciddi bir değişim döngüsüne girdik..
bu süre içerisinde niyetleri değişim olanlarda ister istemez çok hızlı gelişmeler meydana gelecek..

tedbili mekanda ferahlık vardır derler... ben bunu hayatımda çok sıklıkla yaşamış biri olarak sana deiğişiminden korkmamanı ve akışa güvenmeni tavsiye ederim canım..
ani gelen bu dalganın içerisinde karışıklık yaşaman normal.. biraz suların sakinleşmesine izin verince okyanusun güzelliğinin farkına varıp yellkenler fora diyeceksin mutlaka...
kıyıda oturarak başka sahilleri keşfetmen mümkün değil ne yazıkki...

yüreğine güven ve içsel sesinin seni götüreceği noktaya doğru hazırlan...

sevgiler ...

not : bu arada gözünden fışkıranlar mutluluktandır dimi şeker...