Telkinler ve Hadi canım sende
Hadi Canım Sende
Yıllar önce bir platonik aşk yaşanmış Adam (yokcanım delikanlı üniversite öğrencisi) fakir ama onurlu genç, genç kızın ruh eşi olduğuna inandığı adam.... Geri dönmek zorunda kalmış memleketine bir not bırakmış genç kıza ve gitmiş. Çünkü kalamazmış birşeyler isteyemezmiş kimseden dedim ya ruh eşiymiş genç kızın. Çok benzerlermiş birbirlerine Dünyalar başına yıkılmış genç kızın tövbe etmiş aşka ve meşke. Türk filmindeki şartlara sahip değilmiş kendini ne sahnelere vurabilmiş, nede içkilere...
Acısı azalınca yine aşık olmuş genç kız fakir ve onursuz bir adama (adam öğrenciymiş ama delikanlı değilmiş) Biryere bağlayamamış birşekle sokamamış genç kız bu ilişkiyi adam sadece kendi şartlarını iyileştirmek istiyormuş ve onursuzmuş. Daha sonra genç kız bağrına taşbasmış bırakmış fakir ve onursuz genci... Çünkü gençkızın çok fazla kuralı varmış derken
aradan yıllar geçmiş bu yıllar içinde sık sık düşünmüş genç kız yaşananları aşkımı yaşamalı, kurallarımı diye... Birden yeniden bir değerlendirme yapmış demişki. "Birinci genç için bir açıklama yaparak veda etmeliydi bana ", İkincisi içinde demişki kendine "Kurallar olmadan yaşamak üzerdi seni"
Sonra fakir ama gururlu aynı zamanda çalışkan bir insan çıkmış karşısına onunla bir hayat kurmuş kendine... Belki hayatı sindire sndire yaşamaktı sonuncusu, adım adım yol almak.... Kısacası garantici iseniz ayağınızı yerden kesemeyenlerdenseniz böyle bir yolculuk yapıyorsunuz. Hepimize iyi günler