Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-12-2007, 06:21 PM   #18 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: saatte biraz geç ama ben de geldim wallaa..

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
şamanım karmanın ne olduğunu, ne işe yaradığını düşünüp duruyordum..gerçi yeşile tık deyince iyi bir şeyler olduğunu kavramıştım kendimce , yinede bir şeyi tam olarak bilerek yapmakta fayda var..teşekkür ederim..hepinize saygılı sevgiler
canım benim helal olsun sana karmalar...

Alıntı:
kenny Nickli Üyeden Alıntı
açıklamalar için çok teşekkürler arkadaşlar shamanic ben o programdan umidimi kesmiş bulunmaktayım en son uğraştığımda cinlerim tepeme çıkmıştı.hiç hevesim yok artık
bilgisayarım + açılan pencere de (sol köşede ) program ekle / kaldır + subliminal prgramını bul kaldır de kalksın
sonra bilgisayarında arama yap programın adıyla ilgili bulduklarını shift + delete olarak sil

başta yanlış bişiler yaptıysan onun için olmuyo olabilir... 0 dan başlayalım.. super