05-12-2007, 09:50 PM
|
#20 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: saatte biraz geç ama ben de geldim wallaa.. canlarım... dostlarım... birtanelerim...
aynı konuyu savunup farklı açılardan yaklaşınca oluyo bazen farklılıklar...
ama sonuç olrak hemfikir olduğumza göre mesele yok...
turgut kardeşim aslında doğru bir şey söyledi kendisine bende katılıyorum ama zamanlama ve yer yanlıştı...
metin kardeşimde doğru söyledi daha dün bir bu gün iki yapıştık yakasına gibi oldu...
piişşşttt metin kaçmak yok daha çoookkk tartışcaz.. anlatcaz.... konuşcaz.... şaka yapcazz... ağlıcaz.... burada yelpaze geniş
yeterki birbirimize olan sevgimizi eksiltecek şeyler olmasın...
turgut kardeşimde türkçe konuşalım türkçe yazışalım kampanyamızda katılımları ile bizlere destek veren değerlerimizdendir...
sıkı dostluklar ufak atışmalarla başlarmış... ehhh hepimiz atıştık kaldığımız yerden dostluğa devam...
her ikinizde türkçe odamızın aktifliğini arttıracağınızın güzel sinyallerini verdiniz bu vesile ile...
bu büyük ailede olduğunuz için öncelikle ikinize sonra bende dahil hepimize sevgilerimi yolluyorum...
taşlarımızı döktüğümüze göre çiçek verip brışalım http://vn247.net/flash/rose.swf
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |