Alıntı:
dilekcik Nickli Üyeden Alıntı
bugün kemoterapi ye başladı gözünü açamıyo :( |
sevgili dilek arkadaşına büyük geçmiş olsun.şuanda emin olki senin desteğine çok ihtiyacı var.morali bozuk olabilir,kendimden biliyorum genelde kendini bitip tükenmiş hisseder insan,ama çevresindeki insanlar sana güveniyorum başaracaksın dedikçe insana bir güç gelir ve motive olur.ailem ve doktorum bana hep çok güçlüsün bu gün seni daha iyi gördüm derlerdi kendimi en kötü hissettiğim anlarda bile bunları duymak bana ayrı bir güç verirdi.arkadaşına olabildiğince destek ol lütfen.küçük şeylerle onu mutlu etmeye çalış ne bilim çiçek al ona hergün:)çünkü insana bu gibi şeyler hayatın geneline bağlanması için bir ışık yakıyor.sen herşeye olumlu tarafından bak ve onada söyleki oda olumlu olabilsin.mesela ben bir haftada on kilo vermiştim.ameliyattan çıktıktan sonra 4 gün hiçbişiy yiyememiştim.eve geldiimde hiçbir kıyafetim olmamıştı bana.kahrolmuştum ablamda o anda bombayı patlatmıştı.zaten kilo vermeye çalışıyordun bak şimdi inceciksin demişti ve ben anlamıştım boş yere üzüldüğümü.insan herşeyden olumlu bir sonuç çıkartabilir fakat bazen yakınlarımızın desteği olmadan olayların olumlu yanlarını göremiyoruz:)
ona benim için sımsıkı sarıl lütfen ve kucak dolusu sevgilerimi gönder.