Neler İstiyorum Hayattan Neler İstiyorum Hayattan
Yenibir yıl, geçen yıllar sıralanan istekler, içimde bir ağırlık yüreğim kapanmış sevgilere yoğun bir hüzünle kaplı gözlerim. Vücudum ağır sanki çamurla kaplanmış hareket ettikçe ağırlaşıyor yinede beynimde bir oda var binlerce mum yanıyor aydınlık içinde orada coşku yaşanıyor ruhum orada eğleniyor, kutlama yapıyor, çok seçici,, çok zarif, çocuk saflığında çocuk coşkusunda, riski seviyor, heyecanı seviyor, mutlu olmayı mutluluk katmayı seviyor. Hemen yanında küskün ben depresyondan katılaşmış parmağını oynatmaktan korkan, bir liste yapmış kendine güvensizliklerle ilgili sırtını dayamak isteyen birlerine suçlayacak birilerini arayan, selamlaşmaktan korkan...
Bu gün ne istiyorum,
1) Önce sağlık
2) Yaşama sevinci, hayata bağlanmak
3) Bolca dost istiyorum (arkadaş seçmek seçmek benim için önemli artık yaşantıma değerler katacak insanları yaşantıma çekmek istiyorum. Eskiden değersiz ben'e yakınlık gösteren herkeze tutunmak isterdim. Kim ve neolursa hemen anlatırdım sıkıntılarımı hiçbir süreç işlemeden sererdim kendimi, acılarımı tartmadan düşünmeden açardım. karşı taraftan bir saldırıya ugradığımda tuzla buz olurdum. Şimdi arkadaş değil dost istiyorum. Kalbi dolu beyni dolu yaşantısına hoşgörüyü sevgiyi katmış insanları çekmek istiyorum. Çekim yasasını işletecekse ben bir mıknatıs olmak isterim İyi insanları kendime çekmek için. |