Neler Bekliyorum Hayattan 4) Birdeee para istiyorum çok para ne için mi ? Yeni bir hayat kurmak için yılllarca hep hayalini kurduğum birşey var kendi işimi kurmak (riskmi evet ama aynı zamanda kendini bulmak) yeniden oluşturmak, oluşturduğun birşeyi pazarlamak vs.....
Yeni yılın hepimize birsürü umut getirmesi dileğiyle. Biraz erken bir yazı belki ama ben bu yılı gerçekten erken kutlayacağım. Çarşıda yeni yıl süsleri içerisinde dolaşıp hüzünsüz bir kutlama yapacağım. Hımmm keşke demeden sahip olduğum herşeye şükredip yaşadığım olumsuzluklarında hayatıma kattıklarını görererek....
Belki ailemle bu kadar yoğun bir çatışma yaşamasdım belki kendi kurduğum aileye bukadar değer veremiyecektim. Tüm kendimde gördüğüm yetersizliğe rağmen ben reddedile reddedile ögrendim. Kendi küçük ailemi kabul etmeyi.....
Ben bu yıl bayramıda kutlayacağım "Her bayram öncesi alarma geçer benim bilinçaltım hastalanır yatağa düşerim" aslında bilirimki bu bilinçaltımın beni koruma yöntemidir. Böylece saldırıdan kurtarırım kendimi ama gerçekten o kadar yoğun hissederimki bu ağrıları bir rol yapma değildir bu....
Kendini korumadır bu bilir bildiğim için daha çok ağrır her yanım....
Yine de bayramıda kutlayacağım, yeni yılıda
Hepimize iyi bir gün diliyorum. |