Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-12-2007, 04:22 PM   #352 (permalink)
YAZGÜLÜ_81
Yüzbaşı

Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YAZGÜLÜ_81 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

Dün dünde kaldı ve yazılarımda öyle
dünün aksine bugün öylesine tutundum ki hayata, çok daha canlı çok daha hareketli başladı gün benim için.Dün çok yorgundum ve mutsuz hissediyordum kendimi işten eve gelince,evdekilerle de yoğunluktan ötürü bir tartışmaya girdim ve bu enerjimi fazlasıyla götürdü sonra yemekten sonra hemen uyudum ve neredeyse yaklaşık 12 saat uyudum ve iyice dinlendim kalktığımda öylesine güzel bir rüya görmüştüm ki uyandığımda bile gülümsüyordum ve rüyamın da etkisiyle güne güzel ve umutlu başladım , yolda bir karar aldım aklıma ne gelirse gelsin olumsuz herşeyi dışarıda tutacak ve düşünmeyecektim ve öyle de yaptım sabah saatlerinde aklıma gelen olumsuz düşünceleri kendimden uzaklaştırdım daha sonra da günün yoğunluğuyla düşünmeye fırsat bile kalmadı neşeli bir şekilde çalıştım akşam oldu evime geldim gün içinde çevremden övgüler bile aldım bu konuda işimi neşeyle severek yaptığım konusunda veeee nihayet evimdeyim kızım uyuyor şu an okuldan gelince uyumuş birazdan uyanır ve onunla ilgilenicem çok özledimmmmmmmmm birgün bile görmeyince kokusu burnumda tütüyor, şükürler olsun Allaha verdiği tüm güzellikler için super