Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-12-2007, 12:33 PM   #6 (permalink)
tresor
Çevirmen

Tesekkür: 0
90 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tresor is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: TRESORUN IS MULAKATLARI

Alıntı:
PAMİRMÜHÜR Nickli Üyeden Alıntı
Tresorum güzel bacım nerdesin?.. Okudum ama yazamadım. Üzme kendini yada daha doğru bir ifade mutlu ol en azından çabala unutma olumsuz psikolojiyle çözüm yollarını kapıyorsun yada bulamıyorsun. Ama ben sana dedimki en kısa zamanda senin iş hayatındaki engeller çözülecek ve sen çok iyi bir iş bulacaksın. Bunu yürekten hissediyorum ve ben hislerimde yanılmam Dünyalar güzeli bacım hadi gülümse bakim bide ne gelişmeler oldu niye yazmıyorsun? istersen özelden yaz 2 saat burdayım seni seviyorum canım arkadaşım..Hadi Gülümse bak gelir gıdıklarım
merhaba canım ıyıyım uzmuyorum kendımı hatta kendımı rahat moduna aldım, nasılsa bırılerının dıkkatını cektım artık bu da ıyı seylerın yolda oldugunu gosterıyor, sımdı beklıyorum cunku herhalde bazı sınavlara gırmem gerekecek, aslında egonun bır oyunu herhalde aslında hakıkaten hayatımda olumlu yonde gelısmeler var, burada gecırdıgım en guzel ayımı gecırıyorum, benı yalnız bırakmayan bırı de var hayatımda , hersey duzelıyor ben de hıssedıyorum, su anda gorusme ıcın beklıyorum, sen de ne ıyı gelısmeler var goremedım yazmamısın , bu arada hayal ablacım haklısın gavur demeyı de bırakıyorum, burdan ayrılma ıhtımalımı komsuma soyledım aglamaya basladı, demek kı benı sevıyorlar burda hepsıne haksızlık etmemek lazım tresor
tresor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla