Ynt: Rüyalarınızı Kaydedin motoruma atladığım gibi bi anda kendimi tali bi yolun sonunda buluyorum.çok güzel ağaçlarla çevrili bi asfalta geldim.sağa dönmeyi güzel olan yolda ilerlemeyi düşündüm ama yolun karşısında 10 metre gerideki başka tali yola girip bozuk yolda hızlıca yokuş aşağı gidiyorum son sürat.arada frenleri sıkıp yavaşlıyorum kaza yapmamak için.yine hızlanıyorum.aşağılara yakın bi yerde zor da olsa durup sağa döndüm.yine bozuk yolda ilerliyorum.
dün siparişini verdiğim rehber rüyalar kitabını yarıladıktan sonra hatırladığım rüyam.analize de gerek yok aslında.herşey ortada.mainzde 5 bin evroluk iş için davetleri umursamayıp türkiyede manevi ilerleme istiyordum.dahası ev araba gibi hedefler de beni tatmin etmiyor daha önemli şeyler arıyorum bulamıyorum.hala içimdeki koca boşluğu nasıl doldurabileceğimi arıyorum.
gelişim yolunda rüyalarımı takip etmemin ne kadar önemli olduğunu gördüm.
3 gün önce zihnimde bi senaryo tasarlamıştım.bi daha dönmemek üzere evi terkettiğimi ama gitmeden önce bilgisayarımı dışarı çıkarıp paramparça ettiğimi düşündüm zihnimde.ertesi akşam canavar gibi bilgisayarım bozuldu.ne olduğunu çözemedim daha.hepinize sevgiler. |