Ynt: subliminal mind versiyon 1.2 crackli sevgili ülkü
kendimden başka hiç kimseye acımasız olamadım ben bu güne kadar..insanlar bana dertlerini anlatır, rahatlar,derdini unutur gider, ben arkalarından ne yapsamda onları bu dertten kurtarırım diye düşünürüm..eski kocam...bak onunla yaşadıklarımız yüzünden evliliğim süresince ve boşandıktan sonra 6 ay kadar bir zaman çok kızdım ona..kırıldım..sonra bir baktım evlilğimiz süresince o, beni nekadr ezdiyse tam anlamıyla karşılık veremediysem bile ellerim armut toplamamış..adam benden boşandıktan sonra 14 yııl evliliği düşünmedi bile..geçici arkadaşlıklarla yetindi..yani artık ben nasıl tövbe ettirmişim düşün..boşandıktan 20 yıl sonra ex kocalar hiç bir şey denecek kadar az..duygu kalıyor..ben çocuğum olmasa onunla evlendiğimi bile unuturdum herhalde..fakat o, korkunç eş sonradan o kadar iyi baba olduki..takdir ediyorum onu...birde ondan aldığımı çok kolay alıyorum hala daha...çünkü biz evlendiğimizde sıfırdan başladık çok başka boyutlara getirdik maddi kazançlarımızı..boşanırkende bunları gözüm görmedi..işin doğrusu oda al bu senin hakkın demedi...biz onun şu anda sahip olduğu herşeyin temelini birlikte attık..sonradan o, beraber başladığımız temelin üzerine bina inşaa etti...binada hakkım yok..ama temelde benim koyduğum taşlar duruyor..bu yüzden ondan aldıklarımın hakkım olduğunu düşünüyorum..bazen burada onun hakkında yazılarım oluyor..geçmişte yaşadıklarımı anlatırken..bu yazdıklarımın ilk başlarda bana faydası oluyordu..şimdide belki arkadaşlarıma faydalı olur..benim yaşadıklarımı okurlarsa kendi yaşadıklarına daha başka pencereden bakabilirler diye yazıyorum..severim ben eximi..o benim ilk aşkım..uzun saçlı, kırmızı spor arabalı..ve muhteşem yalanlar söyleyen prensim...ama iyiki boşanmışız .evli kalsaydık ya o beni öldürürdü..yada ben onu..( bu oğlumun ifadesi anne iyiki boşanmışıssınız diyor)..sen izmire geldiğinde tanışacağız..beni tanıyınca göreceksin artık hiç kimse( beni üzmüş olanlarla) kapatılmamış hesabım kalmadı..tüm geçmişime ve sana saygılı sevgiler.. |