karanlikta * ahmet kaya'nın ilk kasetinden çok güzel bir şarkısı.
akşam olur karanlıklar çökende
devriyeler adım adım gezende
kar kaplamış solmuş güller görende
sarılıp dallarına öpesim gelir
sanki gökten kar yerine kan yağıyor
kar altında üşümüş bir çocuk ağlıyor
yaşlı gözleriyle bana bakıyor
akan gözyaşını içesim gelir
işte böyle karanlıklar içinde
devriyeler adım adım gezende
yar uykuda ben yine penceremde
doğacak güneşi göresim gelir
* aksam aksam insanda icki icme istegi uyandıran sarkı
* ahmet kaya nın unutulmaz sarkısı en mühim yeride ''yar uykuda , ben yine penceremde '' kısmıdır ki insan 2 kat asık olur.
* bir süre dinlenilmediği takdirde eksikliği hissedilen güzel türkü. ***
* yakup trana ve kaan tangoze düeti olan parçadır.ayrıca gitarda batuhan mutlugil eşlik etmektedir
* sozluge yeni katılmıs bir yazar, hosgelmiş
* entryleriyle kalitesini en kısa zamanda belli edeceğinden şüphemin olmadığı yazar.
hoşgelmiştir, boş gelmediğinden de eminimdir.
* hukukcu olacagim diye tutturup surekli ders calisan arkadas. umarim seneye kardesi ankara'dan abim gelmis isimli sarkiyi bol bol seslendirecektir. hatta kendisi benim ayiptir soylemesi.. daha önce buluştuğu sözlükten içinde bulunduğu düşünceye aykırı insanların yoğunluğu nedeniyle ayrılmıştır ayrıca. uludağ sözlük'ün bursanın aydınlık yüzünün ve umut veren çağdaşlığının bir sembolü olduğunu da düşünmektedir.
edit: hukuk olmadı bee,olabilir belki de
* Yakup & Kaan & Batuhan tarafından yorumlanan şarkı:
neden bilmem sorduğumda
dunlerim yok yarınlarda
yarınlarda
kor oldum ben aydınlıkta
kayboldum ben
karanlıkta
yokmuş günler
sonsuzlukta
derdim bitmez varoldukça
varoldukça
varoldukça
sevilmeden sarılmadan
darıldım ben sana
kayıp gider adımlarım
bir kaç gozyasında
kor oldum ben aydınlıkta
kayboldum ben karanlıkta
karanlıkta
karanlıkta
Can Yücel Şiiri:
kibrit çakıyorsun karanlıkta
badem çiçeklerini görmek için
ve mart denizlerinde
tedirgin bir çift sarnıç gemisi gözlerin
bir iş açacaksın sen başımıza
yangın mı olur artık, bahar mı?
Biricik nickname'im..
* bu akşam olay tv'de bursa erkek lisesi pilav gününde yapılan röportajının yayınlanması beklenilen kırmızı t-shirt sahibi yazar.
* karanlıkta çok şey yapılabilir.
-korkmak
-sevgiliyle takılmak
-bir yerlere çarpıp yaralanmak vs...
* başka bir sözlükte karşılaşıp fikirleri ve yazdıklarıyla saygımı kazanmış ve uludağ sözlükte de heyecanla takip ettiğim aydınlık fikirli genç yazar...yakında gireceği öss de başarılar dilerim...
* bu akşam olay tv'de bursa erkek lisesi pilav gününde yapılan röportajını ve kırmızı t-shirtünü gördüğümüz yazar.
* geleceğe dair umutlarımı canlandıran bir yazar kardeşimiz. Sevdik, takdir ettik.
* numaralı entrysiyle esasen ne kadar içli bir insan olduğunu anladığım yazardır.. bu hislere kahkahalarla karşılık vermem benim hatam, özür dilerim *
* sinema kültürümüzün benzeştiği yazar. alman sinemasından hoşlanmakta amerikan sinemasına da ilgi göstermektedir.
* zihnin daha aydınlık olduğu yer
* entrye "o adama ne oldu" adlı fantezide kırılan pena dan 70lik rakıya kadar hayal dünyası geniş, duman sever bir yazardır.
* azımlı yazar, yazılarını ılgıyle takıp etmekteyım.
* 666. entry'sini girdiğinde bugün girdiği entry sayısının 13 toplam başlık sayısının da 113 olduğunu görüp dehşete düşmüş,öss öncesi biraz semirmiş yazarımsı.
* tanımamama rağmen son zamanlarda dikkatimi çeken yazar. anladığım kadarıyla öss ye girecektir. allah yardımcısı olsundur.**
* benim tarafımdan başlatılan bana entry yazana lolipop verecegim kampanyasına lolipop vaadiyle kandırılarak gelen ama lolipopunu alamayınca hakkını söke söke alan yazardır.
* öss ye sözlükle çalışan başarılı, azimli bir o kadar da komik yazardır.
* kendisi keşke kız olsaydı dediğim yazardır, zaten bende şans olsa ... *
* an itibariyle öss'ye çalışmayı bırakmış etli götlü japonumsu yazardır. Sözlük camiasının dualarını beklemektedir,hayallerinin ve hedeflerinin peşindedir heyecanlıdır. pazar günü saat 09:30'da yasin okumanızı beklemektedir. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |