Canlarımmm iyi geceler.
Aslında dün akşam yazacaktım ama bugün değişiklik olabilme ihtimali vardı o yüzden erteledim. Bugünse çok yoğun birgün geçirdim ve yazamadım.
Şimdi anlatıyorum..
Bu hafta başından beri maddi açıdan artık bitiğin bitiği bir haftaydı. Birde sevgili kredi kartım geçen ayki ödemeyi yapmadığı sevgili mağaza kartlarım ise iki ay ödemesi sarktığı için sevgi dolu telefon ve yazılarıyla unutturmadılar sağolsunlar kendilerini.Eşim serbest çalışıyo ya işte yaptığı işlerden birinin parası bu hafta imdada yetişti.İpin ucundaki ödemeleri yaptık asgaride ama o güzide firmalardan biri dün sabah uykudan uyandırıp (sabah dediğime bakmayın saatde 12,30 öğlen ha)dırdır vırvır pazartesi soooonnn diye kulağıma vızıldadı. Ahada o noktada benim şalterler attı..Hiç bi başvurum olumluda sonuçlanmıyo.
Aldım sigaramı çakmağımı piamalarımla fırladım balkona.
Kaldırdım kafamı ula çekim yasası dedim kaç aydır bi seni bildim bi pozitif düşünceyi bittim bittim farkındamısın niye çekemiyon şu işi bana o kadarmı zor varsan yap artık yaappp ama yook dedim senin kurallarını çözcez dimi o kadar çabama kanaat bile kullanmıyon alacağın olsun senin dedim. (Bağırmıyom ama gökyüzüne bakıp sinirli sinirli konuşuyom kesin komşular benim delirdiğimi düşünmüşlerdir.)Neyse konuştum konuştum sakinleştim gittim kahvaltıyı hazırladım ayaklarım beni bilgisayara getirdi ama ciddiyim şuurlu değildim sonra bi ilana gözüm takıldı gerçi üç gündür yayınlanan bi ilandı ama aldım numarasını cv mv yollamıyom dedim aricam aradım güzel güzel konuşuldu. Randevu alındı. İşgörüşmesine 20 dakika geç kalındı.
AMA O İŞ TATLIYA BAĞLANDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII VE PAZARTESİ İŞBAŞIIIIIIIIII 96 Şartarı istediğim standarlara yakın bi uymayan cumartesi yarım gün olması bide hedeflediğim rakama hala çok yakın olmamakla beraber önceki işyerimde aldığım maaşın iki katı civarında bir işe giriyorum. İşverenim şekermi şeker. İnşallah yanılmamışımdır. Evime yürüme mesafesi 5 dk. Bugün çok köklü bir firmaylada görüşmem olduğundan kesin ok vermemiştim. Dünde size o yüzden açıklamadım. Ama yok beni plazalar kurumsalll tikky ortamlar bozar ben doğalım doğal olandan yanayım.
Üstelik işverenim SİMETRİ HASTASI değillll E hadi bana kutlama partisi nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee