Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-12-2007, 02:37 PM   #133 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Benim Güncem

pamir cimmm annem biz bekledik bekledik... sen gelmedin... sende ki yoğunluğu bize satmışsın kuzucum ondan geç gelebildik... dün gece 12 ye kadar bekledim senden güzel haber duyacağım diye ama içtiğim grip ilaçları gözlerimizn üzerine uyku olarak oturdu.. halada oturuyorlar her şeyi 2 tane görüyorum galiba..

olsun bu demektir ki pamir 2 kere sevinçli olarak iş buldu mutlulukları ikiye katlandı... du ben bide partiye uğrayayım canım....

mutlulukların daim olsun kuzucum.. bu işyerin hayırlı uğurlu olsun inşallah.. maddi ve manevi bereketin artsın... yeni bir dönemim içindyiz ve yenilik enerjisi dünyamızı sarmış durumda.. ee yeni yıl heyacanı da günden güze yaklaşmakta... dolayısıyla yenilik isteyenler için kaçırılmaz bir enerji var.. tüm ihtiyacı olanların bu pozitif enerjiden doyasıya nasibini alması dileklerimle...

sevgiler pamirimm...