Konu
:
Benim Güncem
Tekil Mesaj gösterimi
08-12-2007, 03:05 PM
#
134
(
permalink
)
suzzy
Guest
Ynt: Benim Güncem
Alıntı:
**shamanic**
Nickli Üyeden Alıntı
pamir cimmm
annem biz bekledik bekledik... sen gelmedin... sende ki yoğunluğu bize satmışsın kuzucum ondan geç gelebildik... dün gece 12 ye kadar bekledim senden güzel haber duyacağım diye ama içtiğim grip ilaçları gözlerimizn üzerine uyku olarak oturdu.. halada oturuyorlar her şeyi 2 tane görüyorum galiba..
olsun bu demektir ki pamir 2 kere sevinçli olarak iş buldu mutlulukları ikiye katlandı... du ben bide partiye uğrayayım canım....
mutlulukların daim olsun kuzucum.. bu işyerin hayırlı uğurlu olsun inşallah.. maddi ve manevi bereketin artsın... yeni bir dönemim içindyiz ve yenilik enerjisi dünyamızı sarmış durumda.. ee yeni yıl heyacanı da günden güze yaklaşmakta... dolayısıyla yenilik isteyenler için kaçırılmaz bir enerji var.. tüm ihtiyacı olanların bu pozitif enerjiden doyasıya nasibini alması dileklerimle...
sevgiler pamirimm...
geçmişler olsun shamanic'ciğim....nooldu sana yaaa...bilgisayarın başında saatlerce farkına varmadan üşüttün demi...
topla bakalım kendini...biz seni sağlıklı görmeye alıştık...olmuyor ama böyle...