Bir kadını kadın yapan özellikler içinde (bu yazacaklarım şahşi fikirlerimdir ) güçlü olmasıdır güç derken fiziksel anlamda değil ruhsal olarak güçlü yani çetin ceviz olmalı ota boka papuç bırakmamamalı eteği belinde olmalıyani her işten anlamalı yerine göre erkek yerine göre kadın olmasını bilmeli,biraz pervasız ama utangaç yani mahçup olamalı,tutkulu olmalı kesinlikle,pozitif bakmasını bilmeli ,yeri gelince bir aslan misali korucuyu ve saldırgan olmalıdır,ayaklarını sağlam basmalı savaşcı vede aynı zamanda uzlaşmacı olmalı tilki misali ,kedi gibi muhlis olmalı ama arada tırmalamalı,çoçuksu ama çekici olmalı,yani sexapalitesi olmalı,sefkati ve merhametli olmalıdır ,sevmesini ve sevilmesini bilmeli ,yapmacık değil doğal olmalı,kadın olmaktan kadınlığından gurur duymasını bilmelidir,güven vermelidiryani güvenilir olmalıdır bilmelidirki insan o kadına herşey için güvenilir.
ister uzun saçlı ister kısa,ister kot giysin ister etek yakıştırmalıdır kendi tarzı olmalıdır,
biraz aykırı olmalıdır,sohbeti dinlene bilmeli olmalıdır,(okul okumuş olmak şart değil bunun için )
özgüveni tam olmalıdır ,pısırık değil girişken olmalıdır,amaçları hedefleri olmalıdır,ne istediğini bilmelidir her konuda ister akşama ne pişireceğni bilmek olsun isterse 20 yıl sonrası için palan yapmasıdır ama bilmelidir ,akıllarda yer etmelidir unutulmaz olmasını bilmelidir ,etkileyici olmalıdır ,
vede kadınca düşüncelerim bunlar bir kadın öncelikle kendisini sevmesini bilmelidir ki sevile bilsin ve sevsin ,her anlamda kadınlığınla barışık keyif alan ve verebilen ,kadınlığı ile gurur duyan kendinden emin ve hayatta bir duruş sahibi olan bir kadın olmalı ve bence bir erkeğin kadını olmak yerine kendinin kadını olmasını bilen kadın olmalıdır (feminist
ben )
Kadın olmak ayrıcalıktır bunun farkını yaşamasını bilenlere ne mutlu diyorum ve ben hiçbir erkeğin ''kadınım'' demesi için değil kendim için kadın olmaktan gurur ve şeref duyarım .