Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2007, 01:25 PM   #1872 (permalink)
suzzy
Guest

Standart Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

bu gün tam olarak yılbaşı modundayım artık.....

tabii önce kurban bayramımız var...bayılırım bayramlara... bayramlarda öğlen yenilen aile yemekleri,çok hoşuma gider..

bir büyüğümüzün evinde(anneanne,babaanne,)bütün ahali toplanır...uzun zama dır birbirini göremeyenler bu vesile ile bir araya gelir....sohbet boldur...bu arada ev sahibi olan büyüğümüz,gözlerinde bir çift mutluluk gözyaşıyla,huşu içinde her kese gülümser vede bir eli cebinde küçüklere para dağıtır....

hep görmeyi,yaşamayı vede her zaman yaşatmayı istediğim bir şeydir bayramlar....

gelelim yılbaşına...o gün bir telaş bir koşuşturma akşam için yapılan ziyafet hazırlıkları...oyunlar eğlenceler bir başka keyiftir... saat 12'ye doğru kafalar hoş olur ve heyecanla yeni yıla girmeye hazır bekleniyor...yeni yıla girdikten sonra bir sukunet ve sakinlik...yada daha coşkulu eğlenceler....(vede ertesi günde iğrenç bir baş ağrısı)...ama olsun genede her şeyi yaşamaya değer buluyorum...

dedim ya....yılbaşı moduna girdim artık...kızımın yılbaşı ağacını kurduk....birlikte süsledik harika bir şey...

ewet yılbaşı sohbetim burda bitmez.....ay sonuna kadar bu konuda konuşurum ben artık...