Ynt: Erkekler Kime Kadınım Derler
Erkekler kendilerinden korkmamak bi yana hayatta karşıda yeterince cesur ve gözü ek olmayı başarabilen, bunun yanında kendine özgüveni tam olan, " ben seni yanında olduğum için değil, sadece birey olduğum için böylesine güçlüyüm " diyen veya yaşam tarzı ile bunu açık eden kişilere ! "Kendi başıma hayatımı idame ettirebiliyorum ama biliyorum ki aşk ta var onu yaşamak istiyorum. Seninle olduğum zaman daha bi güçlü daha, daha bi güler yüzlü olabiliyorum hayata karşı ve sanki ellerin ellerimle buluştuğunda ikimizin çevresinde bi koruma kalkanı oluşuyor gibi hissediyorum." Diyebilen insanlara KADINIM der. ( şahsi fikrimdir. kimseyi bağlamayabilir. yada bağlayabilir, buna o kimselerarar verecek:)
Tabiii bütün bunları ille kelimelerle söylemek gibi bişey olması gerekmiyor. Bi tek an yeter bunları söyleyebilmek için ! Bir tek bakış yetebilir. Hani şimdi 1001 dedinya o kadarcık bi zaman. dakikanın altmışta birine sığabilir bütün kelimeler. bi tek bakışşş..
Ve erkekte o an der ki aslında...
Hayatımın kadınısın !!!!
Hayatımın amacısın !!!!
Sahibimsin....
Dilediğini söyle bana, hatta istersen dilediğini yap !! Çünkü ben gerçekten senin mutluluğunla mutlu oluyorum.. Biliyorum ki sen kendi kendini mutsuz edecek kadar deli değilsin. Seninim !!! oyna benimle dilediğin gibi !!!
Aslan her ne kadar ormanlar kralı ise de onun krallığı sadece kendi içinde bulunduğu topluluk zarar göreceği zaman devreye girer.
Bir erkekte her ne kadar beden gücü olarak bayanlardan kuvvetli gibi görünüyorsa bile onun kuvveti sadece KADINIM dediği insanın mutsuz olabileceği durumları bertaraf etmek için devreye girer...
Erkek evinde astığımastık kestiğim kestik değil... Süt dökmüş kedi gibidir.
Tabiii bu söylediklerim ilk paragraftakileri söylemeyi başarabilen kadınların eşleri içindir....
Erkek aramazmı bazı bazıda olsa yaslanabileceği bi omuz ?
Taşmıdır erkek ?
hayat bi oyun. Stratejileri iyi belirlemek gerek...
Ve birerkeğin yıkıldığı an....
O kendine güvenli o şaheser gördüğü kişi gidip yerine bi korkağın geldiği andır...
Yıkılmışlıktır aslında geçimsiz diye tabir edilen ailelerde yaşanan....
Artık eskisi kadar güçlü değilsin demek istyordur taraflar birbirlerine her çekişmelerinde...
Belkide kızdıkları kendileridir aslında
" yanlış karar vermişim. öğrenememişim, görememişim gibilerinden "
hasılında erkek kime KADINIM derse desin ve bu deyiş sözlü yada hangi değişik iletişim yolları ile ( bakış vb.) olursa olsun...
Erkek KADINIM dediğinde bi kelime daha söyler içinden...
SAHİBİMMMMM... |