Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2007, 03:49 PM   #146 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Benim Güncem

canım benim... teşekkür ederim şarkılar için...

evett ufak tatilinin sonuna geldin... yrın yeni bir hafta ... yeni bir iş... yeni güzelliklerinin yeni başlangıcı...
bu gün bol bol dinlen.. enerjini topla... yarın en pozitif halinle güzel bir başlangıç yap güne...
gece gülümseyerek uzan yatağına.. ve sabah uyandığında kocaman bir tebessüm olsun yine yüzünde...
yüzün güneş gibi parlasın da yeni işine aydınlatarak git... sen girince içeri sansınlar güneş girdi...

sevgin gözlerinden yeni arkadaşlarına ulaşsın.... mutlu ve güzel bir şekilde hayırla uğurla başla işine canım arkadaşım...

bu da benden sana

ikiside aynı ama söyleyenlerin ikiside ayrı lezzet katmışlar ayıramadım...