Alıntı:
fatale Nickli Üyeden Alıntı
Herkese merhaba :)
Öncelikle, bizleri böylesine olumlu ve yararlı bir siteye kavuşturduğunuz için sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Zamanım olduğu ölçüde,içimin yönlendirdiği konuları okuyup,aydınlandığımı hissetmek bana mutluluk veriyor.Telkin mp3 lerinin çoğunu indirdim hatta hayatıma geçirdim bile:)
Biliyorsunuz ki,yaşanan her türlü duygu,vücudumuzda ciddi bir enerji birikimine yol açıyor.Bu enerji fazlası,eğer kendimizi topraklamazsak,olumsuz sonuçlar doğurabiliyor.Topraklanmak,vücuttaki birikmiş enerji yükünü boşaltmaktır.Bu doğrultuda benim şöyle bir ricam olacak.Topraklanmayı herkes başaramayabiliyor veya aklımıza gelmeyebiliyor.
Acaba müzikli telkin konularına ''topraklanma'',konusunu da eklememiz mümkün olabilir mi?Şöyle güzel bir new age müziği eşliğinde topraklandığımızı hissetmek çok güzel olurdu,diye düşünmekteyim.:))
Sevgilerimle..
|
Hoşgeldiniz...
Topraklanma konusunda elbette ilerki zamanlarda çalişmalar yapilabilir.Daha çok gevşemeye yönelik bir çok telkin var elimde.Bunların arasından ilerki günlerde yapip foruma ekleyebilirim.