Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2007, 08:59 PM   #63 (permalink)
cambaz

Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cambaz is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM...

herkese merhaba,
Öncelikle bu mükemmel site için atakan bey size ve tüm site üyelerine teşekkür etmek istiyorum.Hayatım boyunca değişime gösterdiğim direnci başka hiçbirşeye göstermedim.25 yıllık ömrümün son 6 yılını kendimi değişime ikna etmekle geçirdim ama bir arpa boyu yol alamadım.Aldığım en küçük bir kararda bile zihnimde oluşan direnç ordusunun isyanıyla karşılaştım ve hep yenildim.
Peki neydi değiştirmek istediğim? Herşey..Benimle ilgili bana dair herşey.benliğini komple inkar etmiş bir insandım,kendime dair hiçbirşeyden memnun değildim,kendi kendimin baş düşmanı ve kusur arayanıydım.
Sorun ortada,ileri boyutta bir özgüven ve iç barış eksikliği.
Mutluluğu,huzuru,başarıyı ve günü yaşamayı hep gelecekteki bir kurtuluş anına erteleyen,hayat benim için henüz başlamadı,kendimde şunları değiştirip bunları başarınca başlayacağım ve mutlu olacağım diyerek Türkiyenin başlıca üniversitelerinden birinde okuduğu bölümü bile bırakan, hayatında tek bir huzur ve mutluluk dolu bir gün geçirdiğini hatırlamayan ben son iki haftadır şu durumdayım
Ne geçmişi ne de tek bir saniye sonrasını bile düşünmeden büyük bir şaşkınlık hissiyle içimde kaynamaya başlayan yaşama coşkusunun tadını çıkarıyorum..Hayatım boyunca esiri olduğum planlardan,hayallerden,pişmanlıklardan ve fon müziği gibi akıp duran huzursuzluktan uzakta..yeni doğmuş bebek gibiyim..teşekkür ederim,binlerce kez..
cambaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla