Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-12-2007, 12:30 AM   #147 (permalink)
PAMİRNAZLI
Üsteğmen

Tesekkür: 8
36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
PAMİRNAZLI is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Benim Güncem

09/12/2007 seni seviyorum. Annemi babamı kardeşlerimi yengelerimi eniştemi ve yiğenlerimi tam olarak bir araya getirdiğin aynı sofraya oturtuğun ve lezzetli saatler geçirttiğin için..
09/12/2007 seni seviyorum. Birzamanlar dostum olan sonra kırılıp birbirimize sırtımızı yüzümüzü döndüğümüz bir dostumla tekrar biraraya getirdiğin ve çok tatlı bir sohbete fırsat verdiğin için
09/12/2007 seni seviyorum. Öğlene kadar uyumama fırsat verdiğin elimi attığım herişi kolaylıkla yaptığım bir gün olduğun için.
09/12/2007 seni seviyorum. Senden daha çok seveceğim 10/12/2007 nin gelmesine senin sayfanı kapayacağımı bilmene rağmen büyük bir olgunlukla izin verdiğin için..
10/12/2007 seni bi başka seviyorum. İlk saatlerin bile sevgi dolu bak 09/12/2007 ye sevgi gönderiyorum. Ve sen büyük bir erdemle sevginin yüceliğine inanıyor ve yolumu ışığımı açıyorsun.
10/12/2007 seni bi başka seviyorum. Sen benim hayatımda belli tarihler gibi bir ilksin. Sevdiğim bir işe adımımı atacağım tarihsin. Bu kadar sevgi dolu başlamış bir gün kimbilir daha ne güzellikler ne mutluluklar yaşatır bana. İyiki geldin...
Rabbim
;güzelliklerle, mutluluklarla, bolluk ve bereketle, sevdiklerimizle ve sağlıkla yolumuzu biretsin... Aminnnn