Ynt: 80'S club(80 dönemi gençliği çoçukları buraya) yıl 80 kenan darbe yaptı herkes beşibiryerde'lere aşık benim kenanla olan platonik aşkım gizli...hiç kimselere bi şey demiyorum...aslında çenemi tutamamda adam çok önemli görevde en yakın sırdaşım ablama bile annatamıyorum..tırsıyorum..kenan evli bende öööle..ama adam bana aşık oldu..boşan evlenelim diyo..bende gencecik adamı senin için boşayamam deyince...bak bu gün biletini gönderiyorum..gelmezsen bu gece darbe yapcam dedi inanmadım..uçak biletini yırtıp attım..askeriyenin özel uçaklarından gönderseydi ya...binmedim THY nin yolcu uçağına o gece arkadaşlarını topluyor..arkadaşlar canım çok sıkkın bilet gönderdim gelmedi..kocası genç..beni yaşlı buluyor bu kadın..içimden romayı yakmak geliyor ama onu daha önce yaptılar..varmısınız hep beraber darbe yapalım..arkadaşları tamam ama önce bi hacı abiye danışalım diyorlar..hacı abi izin verince darbe yaptılar..sonra bana sabır et sakineyi yavaş yavaş zehirlicem..artık boşanmak bana yakışmaz dedi..bende acele etme ben çocuk 9 yaşına gelmeden kocamı boşayamam dedim..ama onda sabır ne gezer..yedi kadının başını..bi gün ablamla konuşuyoruz..ablam dediki hayal biliyormusun..kenan darbeyi benim için yaptı..şimdide sakineyi zehirliyormuş.. bende yanılıyorsun bana uçak bileti gönderdi, askeri uçak göndermediği için gelmedim kızdı bana, can sıkıntısından darbe yaptı dedim ama iki kardeş acı gerçeği anladık..adam resmen hovarda...anında sildik adını defterden..zaten sonradan sakineninde eceliyle öldüğü çıktı meydana...kenanı erkenden çökerten yalancılığı olmuştur hacı abiyede biz duyurduk ne kadar yalancı olduğunu..adam dürüst adam tabii. yalancıya yüz verecek değilya hacı abimiz..çok iyidir.. |